Print this page

Ανάρρωση και βελτίωση απόδοσης των αθλητών με την Μέθοδο Επίπλευσης FLOATING TANK

Published in YperNoisis News

Το 1950 ο John C. Lilly εφηύρε το «Floating Tank» και τώρα, εφτά δεκαετίες αργότερα, έφτασε τελικά και στην Ελλάδα. Η γνωστή ως «Μέθοδος Επίπλευσης» είναι μία απίστευτα ευεργετική εμπειρία με εξαιρετικά θεραπευτικά αποτελέσματα, η οποία έχει χρησιμοποιηθεί για δεκαετίες στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, το Ηνωμένο Βασίλειο και τώρα για πρώτη φορά στην Ελλάδα!

 

Η μηδενική βαρύτητα που επιτυγχάνεται βοηθά στη χαλάρωση των μυών, και συνεπώς στην ευκολότερη ευθυγράμμιση της σπονδυλικής στήλης. Επιπλέον, η μεγάλη περιεκτικότητα του θαλάμου σε μαγνήσιο επιτρέπει υψηλότερη πρόσληψη και απορρόφηση από τον οργανισμό, σε σχέση με τις γνωστές μεθόδους. Η μεγάλη απορρόφηση μαγνησίου συμβάλλει στην ταχύτατη αποβολή γαλακτικού οξέως από τους ιστούς του σώματος, καθώς και στην καλύτερη απορρόφηση του ασβεστίου, το οποίο είναι βασικό δομικό συστατικό των οστών.

 

ΟΦΕΛΗ ΤΗΣ ΕΠΙΠΛΕΥΣΗΣ

Ένα ευρύ φάσμα ανθρώπων μπορεί να ωφεληθεί από τα ευεργετικά αποτελέσματα της μεθόδου επίπλευσης, τα οποία έχουν διαπιστωθεί και στοιχειοθετηθεί ιατρικά έπειτα από έρευνες.

 Απομάκρυνση του άγχους και βελτίωση συγκέντρωσης: προσφέρει χαλάρωση και ηρεμία, ενώ ταυτόχρονα δίνει ενέργεια και αναζωογονεί τη νοητική διαύγεια.

 Αΰπνία: η αρτηριακή πίεση ελαττώνεται και αυτό βοηθά στο να απολαμβάνετε πιο ήρεμο ύπνο.

 Ανάρρωση και βελτίωση απόδοσης των αθλητών: επιτρέπει την άμεση αποβολή γαλακτικού οξέος και αδρεναλίνης, με αποτέλεσμα την αυξημένη παραγωγή ενδορφινών και μείωση του χρόνο αποκατάστασης, καθώς και ανακούφιση από πόνο.

 Mindfullness: Αν αυτό που αναζητάτε από το διαλογισμό είναι η χαλάρωση και η ψυχική ηρεμία, τότε μπορεί να διαπιστώσετε ότι οι δεξαμενές επιπλεύσεως σας δίνουν ό, τι χρειάζεστε χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Μπορεί επίσης να διευκολύνει τη διαδικασία εκμάθησης του διαλογισμού στα αρχικά στάδια.

 Εγκυμοσύνη: Ανακουφίζει την πίεση στην πλάτη της εγκύου, ενώ βελτιώνει την κυκλοφορία και την κατανομή του οξυγόνου καθώς και των θρεπτικών συστατικών. Επίσης, η μητέρα αποκτά ψυχική σύνδεση με το μωρό της.

 Ανακούφιση του πόνου και ανάρρωση: στις κλειδώσεις, στην πλάτη (δισκοπάθεια), στον αυχένα, στους σπονδύλους, ημικρανίες, τραύματα από αθλήματα, κ.τ.λ.

 

Η μέθοδος επίπλευσης έχει χαρακτηριστεί ως ένα «Θαύμα» από ανθρώπους που την έχουν χρησιμοποιήσει. Αποτελεί τον πιο αποτελεσματικό τρόπο για χαλάρωση σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Έχει αποδειχθεί ότι μία ώρα «επίπλευσης» ισοδυναμεί με 4-8 ώρες ύπνου.

 

Floataway.gr
Ptolemaion 30 - T.K.54630 
Thessaloniki - Greece
+302310531365 - +306980800794
 www.floataway-greece.gr

 

Read 2173 times

Latest from VaiosPanagiota