Print this page
Ευαγγελία Θεοδοσίου Ευαγγελία Θεοδοσίου

Η Ευαγγελία Θεοδοσίου από το Προάστιο άγγιξε το απόλυτο άριστα στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών

Published in YperNoisis News

Το μέλλον με αισιοδοξία ατενίζουν από χθες οι απόφοιτοι των Τμημάτων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας που ορκίστηκαν στις επιστήμες τους και έλαβαν τα πτυχία τους μετά την επιτυχή ολοκλήρωση των σπουδών τους.

Κάποιοι απόφοιτοι ξεχώρισαν, καθώς η επίτευξη του στόχου συνοδεύτηκε από την αριστεία. Κατάφεραν όχι μόνο να ολοκληρώσουν τις σπουδές τους αλλά και να πρωτεύσουν στα Τμήματά τους και γι’ αυτό βραβεύτηκαν στο πλαίσιο των τελετών ορκωμοσίας. Όπως η Ευαγγελία Θεοδοσίου, από το Προάστιο Καρδίτσας άγγιξε το απόλυτο άριστα στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με βαθμό 9,74/10,00 "

Η Ευαγγελία Θεοδοσίου με βαθμολογία 9,73 διάβασε τον όρκο στη χθεσινή ορκωμοσία των φοιτητών στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.
Η ίδια καταγόμενη από την Καρδίτσα, τόνισε για την επιτυχία της πως «όταν βάζω έναν στόχο, είμαι προσηλωμένη και κάνω το πρόγραμμά μου για να τον πετύχω. Και αυτό έκανα όλη αυτή την περίοδο για να πάρω έγκαιρα το πτυχίο. Δεν έχανα την επαφή με τα μαθήματα».

 Αναφερόμενη στους επόμενους στόχους δήλωσε πως θα ήθελε να κάνει ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα και μετά να βρει μια δουλειά. «Τα οικονομικά υπάρχουν παντού και συνδέονται με τη χρηματοδότηση κάθε δράσης. Πιστεύω ότι η κρίση αυτό που έκανε τελικά, είναι να επιλέξει τους καλύτερους. Χρειάζεται μεγαλύτερη προσπάθεια, ο ανταγωνισμός είναι μεγαλύτερος, αλλά αν προσπαθείς και γίνεσαι καλύτερος, πιστεύω ότι δεν θα χαθείς».

Το taxydromos.gr τονίζει

Στα χνάρια της μεγαλύτερης αδερφής της που επίσης σπούδασε Οικονομικά στον Βόλο και η αριστούχος απόφοιτη του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Ευαγγελία Θεοδοσίου. Η Καρδιτσιώτισσα οικονομολόγος αποφοίτησε με βαθμό 9,74 και βραβεύτηκε για το σχεδόν απόλυτο άριστα που πέτυχε. «Στο ίδιο Τμήμα σπούδαζε και η αδερφή μου και επειδή λόγω οικονομικής κρίσης η οικογένεια δεν μπορούσε να συντηρήσει και δεύτερο σπίτι, αποφάσισα να έρθω στον Βόλο. Δεν το μετάνιωσα όμως. Δεν έχανα μαθήματα και προσπαθούσα για το καλύτερο», επισήμανε. Σχολιάζοντας δε την οικονομική κατάσταση της χώρας εκτίμησε ότι η οικονομική ανάκαμψη της Ελλάδας θα είναι δύσκολη και αργή.

 

karditsapress.gr

 

Read 2382 times

Latest from VaiosPanagiota