Print this page

Cryptocurrency. Τι είναι αυτό; Πολλοί καταναλωτές δεν εμπιστεύονται πλέον τις παραδοσιακές τράπεζες

Published in YperNoisis News

Cryptocurrency. Τι είναι αυτό;

 Πολλοί καταναλωτές δεν εμπιστεύονται πλέον τις παραδοσιακές τράπεζες, ιδιαίτερα μετά τη χρηματοπιστωτική κρίση. Αλλά ποιες εναλλακτικές επιλογές πληρωμής υπάρχουν, πώς μπορούν να διαχειρίζονται με ασφάλεια τα χρήματα και να πληρώνονται / αποσύρονται; Σε σύγκριση με τα συμβατικά νομίσματα, οι κρυπτοσυχνότητες υπάρχουν αποκλειστικά ψηφιακά. Επομένως, ένα κρυπτοεγχειρίδιο είναι ένα ψηφιακό μέσο πληρωμής που δεν ρυθμίζεται κεντρικά από μια τράπεζα. Σήμερα, υπάρχουν ήδη περίπου 3.000 διαφορετικές κρυπτοσυχνότητες. Για παράδειγμα, τα BITCOIN, ETHEREUM ή RIPPLE είναι γνωστά.

Ο "Κρύπτης" σημαίνει κρυφές ή κρυφές, ο όρος αναφέρεται στα κρυπτογραφημένα δεδομένα του ψηφιακού νομίσματος. Σε αντίθεση με τα παραδοσιακά νομίσματα (π.χ. ευρώ), τα κρυπτογραφημένα νομίσματα δεν εκδίδονται από την κεντρική τράπεζα, η οποία ελέγχει π.χ. την ποσότητα και την αξία, αλλά αποκεντρωμένη από ιδιώτες. Διαχειρίζονται και ελέγχουν το νόμισμα εντελώς ανεξάρτητα από τις κεντρικές τράπεζες ή τις αρχές. Επομένως, δεν πρέπει να φοβούνται τυχόν αποτυχίες του συστήματος, οι οποίες θέτουν σε κίνδυνο ή χειραγωγούν το νόμισμα. Η πληρωμή μιας πληρωμής κρυπτογράφησης πραγματοποιείται εξ ολοκλήρου χωρίς τράπεζα ή άλλους μεσάζοντες μεταξύ των συμμετεχόντων του κρυπτοσυστήματος - ασφαλείς, χωρίς κόστος συναλλαγής και πολύ πιο γρήγορα από ό, τι με τις παραδοσιακές τραπεζικές μεταφορές. Από τώρα και στο εξής, η VERWAY προσφέρει επίσης υπηρεσίες κρυπτογράφησης

ΕΠΩΦΕΛΗΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΑ COINS & CO

Σε ένα πρώτο βήμα, το VERWAY Crypto σας προσφέρει επαγγελματική εξόρυξη και εξόρυξη - υποστηριζόμενη από ειδικούς και ειδικούς προγραμματιστές κρυπτογράφησης, που είναι μεταξύ των παγκόσμιων ηγετών σε αυτόν τον τομέα. Τα συστήματα υψηλής ποιότητας για το VERWAY Crypto Mining κατασκευάζονται στη Γερμανία. Χρησιμοποιούν μόνο υπερσύγχρονο υλικό υψηλής απόδοσης για την επίτευξη των καλύτερων αποτελεσμάτων.

Το VERWAY Crypto Mining σας εκμισθώνει την καλύτερη υπολογιστική ισχύ σε μια βάση ζωής - για να πετύχει κρυπτογράφηση. Η υπολογιστική ισχύς είναι η A & O. Ή με άλλα λόγια: το βασικό στοιχείο για την επιτυχή εξόρυξη! Επειδή μόνο οι τεχνικές υπηρεσίες πληροφορικής επιτρέπουν κρυπτογραφικά υπογεγραμμένες πιστώσεις σε μια κοινή αλυσίδα μπλοκ. Αυτές είναι συνεχώς διευρυνόμενες λίστες αρχείων που περιέχουν κρυπτογραφικά ασφαλείς τιμές απορριμάτων, χρονικά σήματα και όλα τα δεδομένα συναλλαγών.

 

ΟΡΟΣ, ΣΥΝΘΗΚΕΣ, ΔΙΑΝΟΜΗ - ΟΛΑ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ. 
ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ VERWAY CRYPTO MINING:

  • Online εγγραφή
  •  Διάρκεια της σύμβασης εξόρυξης: διάρκεια ζωής
  •  Κόστος ανά κρύσταλλο ανθρακωρύχου / Διάρκεια: 40,00 έως 50,00 €
  •  Συμβόλαιο εξόρυξης από 500,00 €
  •  μέγιστη ασφάλεια και υψηλή διαφάνεια μέσω της καθημερινής διανομής εσόδων εξόρυξης
  •  Auto Rebuy Δυνατότητα Καθημερινής Εξόρυξης Έσοδα Χάρη στο Turbo Booster

 για αγορά UCA coin εδώ

για περισσότερες πληροφορίες στο email:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

τηλ 0030 6979 512131

Βάιος Κουγιούτας
Σύμβουλος επενδύσεων ψηφιακής οικονομίας

Read 2803 times

Latest from VaiosPanagiota

Related items