Print this page

 Γεννήθηκα μια χιονισμένη μέρα των Χριστουγέννων το 1962 στο Μόντρεαλ του Καναδά. Έζησα σχεδόν 18 χρονιά εκεί. 

Δημοτικό πήγα σε γαλλικό σχολείο, και γυμνάσιο άλλες 5  τάξεις τις παρακολούθησα στα αγγλικά. Ελληνικά  μιλάγαμε στο σπίτι.  Το 1980 ήρθαμε στην Ελλάδα γιατί είχαν  νοσταλγήσει τη μαμά πατρίδα οι γονείς μου.  Για μένα βέβαια η πατρίδα ήταν εκεί,  και ακόμα την νοσταλγώ..    
Στην Ελλάδα παρακολούθησα και πάλι το τελευταίο έτος στο H.I.S. HellenicSchools of Athens. Επειδή δεν ήξερα τι θα κάνω με το μέλλον μου.. θα έμενα, θα έφευγα, και τα ελληνικά μου δεν ήταν τόσο καλά, άρχισα να διαβάζω εφημερίδες, μα πολλές εφημερίδες και έτσι έμαθα και να διαβάζω και να γράφω αρκετά καλά, όπου τελειοποιήθηκαν μετά από πολλά  χρόνια.
    
Το 1981 έπιασα δουλειά σε μια εταιρεία με όργανα γυμναστικής και ταυτόχρονα σπούδασα Ψυχολογία στο Deree college.
Είχα αρκετές ανησυχίες και πίστευα ότι αυτό θα με βοηθούσε να βρω μια απάντηση στα τόσα ερωτήματα που είχα για την ζωή.    
Το 1985 ήμουν με ένα Bachelor άλλα χωρίς πολλές προοπτικές εξασκήσεως του επαγγέλματος, γιατί ήταν παρερμηνευμένη η επιστήμη αυτή. Οπότε άλλαξα κατεύθυνση και ασχολήθηκα με το ελεύθερο επάγγελμα.    
 Το 1999 έκανα την μεγάλη μου αγάπη επάγγελμα, και άνοιξα ένα κατάστημα με κατοικίδια ζώα και τροφές (pet shop). Η πορεία αυτή κράτησε 10 χρονιά, σε αυτά τα 10 χρονιά έμαθα να φροντίζω
ζώα  (βοηθός κτηνιάτρου), έμαθα καλλωπισμό (πήγα σε σχολή), αλλά το στοιχείο μου ήταν να επικοινωνώ μαζί τους, ένιωθα την χαρά, την λύπη και την ανησυχία τους, χωρίς πάντα να μπορώ να
το εξηγήσω απόλυτα, άπλα γινόταν. Βίωνα την ανιδιοτελή  αγάπη, και ήμουν σίγουρη ότι είχα βρει το σκοπό της ζωής μου.
Σ' αυτό το διάστημα βίωσα και κάποιες απώλειες. Το 2004 έχασα τον αδελφό μου με άσχημο τρόπο, και το 2007 έχασα την μητέρα μου. Το 2009 αναγκάστηκα να σταματήσω αυτήν την δραστηριότητα,
διότι είχε παρουσιαστεί ένα σοβαρό θέμα με την υγεία μου. Το οποίο μετά το 2004 είχε αρχίσει να επιδεινώνεται.
Το 2010 έμαθα για τα εναλλακτικά, κάτι που μου ήταν εντελώς οικείο και γνώριμο, ψάχνοντας λύση στο θέμα της υγείας μου, αφού 48 γιατροί δεν μπορούσαν να κάνουν διάγνωση.

 Το Reiki ήταν η αρχή του υπέροχου αυτού ταξιδιού αυτογνωσίας  μυήθηκα στο

  • 1,2 και 3 βαθμό του UsuiReiki

  • Angelic Reiki 1,2 Master Teacher (3 και 4 )

  • Shambhala της Christine και Kevin Core

  • Merkaba του Drunvalo Melchizedek

  • Theta Healing Basic DNA, Advanced DNA,
     
    και Manifesting and Abundance.

  • Εργαστήρια Συστημικής Αναπαράστασης

  • Auro-Soma

  • Munay ki

  • Αναγέννηση Ψυχής 1o και 2ο μέρος

  • και άλλα πολλά..

Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους δάσκαλους, και φίλους που με βοήθησαν σ' αυτό το μονοπάτι για την καθοδήγηση, την αγάπη, την υπομονή και την συμπαράσταση τους, σε όλα αυτά τα δύσκολα χρόνια.
 Τώρα έχω επιλέξει να είμαι ενεργειακή θεραπεύτρια ζώων, της μεθόδου
ThetaHealing, ώστε να εξελίξω την γνώση που έχω συλλέξει όλα αυτά τα χρόνια σε σχέση με τα ζώα, σε συνδυασμό με την αγάπη που τους έχω.

Sylvie Margaritis

Email:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Tηλ: 6944232326

 

Upcoming events

 

πατήστε εδώ να ακούσετε το ραδιόφωνο της ΥπερΝόησις

 

Read 4195 times

Latest from VaiosPanagiota

Related items