Print this page

To S I Process και ο Τάσος Νάκης, σας προσκαλούν σε τρία διήμερα εργαστήρια που θα αλλάξουν την προσωπικότητα σας, τη ζωή σας και τον κόσμο σας, για πάντα!

                                  

To S I Process και ο Τάσος Νάκης, σας προσκαλούν σε τρία διήμερα εργαστήρια

Αφυπνίσου, ξεκαθάρισε, μεγάλωσε!

To S I Process και ο Τάσος Νάκης, σας προσκαλούν σε τρία διήμερα εργαστήρια που θα αλλάξουν την προσωπικότητα σας, τη ζωή σας και τον κόσμο σας, για πάντα!

   Θέλεις να αλλάξεις τη ζωή σου; Να βελτιώσεις τις σχέσεις σου; Να βοηθήσεις τον εαυτό σου, ουσιαστικά και πρακτικά, στην καθημερινότητα; Να απαλλαγείς από φόβους και ψυχικά βάρη που σε κρατάνε δέσμιο;

   Θέλεις να αναλάβεις την ευθύνη για την πραγματικότητα σου και να μάθεις πως να την αλλάζεις;

– Βγες από το Matrix και μάθε μια για πάντα ποιος είσαι!

– Επίλυσε άμεσα τα προβλήματα σου, εσωτερικά και εξωτερικά. Μπορείς!

– Δημιούργησε την προσωπικότητα που θέλεις. Μπορείς!

– Θέσε στόχους στην καθημερινότητα και κατάκτησε τους. Μπορείς!

– Σταμάτα να είσαι συνεπιβάτης στη ζωή σου και πάρε το τιμόνι. Μπορείς!

   Αν τα παραπάνω σε αγγίζουν, τότε είναι βέβαιο πως δουλεύοντας μαζί μου, η ζωή σου θα αλλάξει, όπως και οι ζωές δεκάδων ανθρώπων, που ανακάλυψαν τον Εαυτό τους, επέλυσαν τα προβλήματα τους και αυτοθεραπεύτηκαν…

 

WAKE UP! Gnostic Intensive + Sunyata
 

CLEAN UP! DEEP PEAT
 

GROW UP! Επιστροφή στην Πληρότητα

 

Πληροφορίες & Δηλώσεις Συμμετοχής:
Τάσος Νάκης

6947-891627 | Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

WAKE UP! Διήμερο εργαστήρι φώτισης με τον Τάσο Νάκη             

Το εργαστήρι αυτό είναι πολύ ιδιαίτερο και ο στόχος του πολύ συγκεκριμένος. Προσφέρει στους συμμετέχοντες μια εμπειρία, που είναι πάρα μα πάρα πολύ σπάνιο να αποκτήσουν με άλλο τρόπο και αδύνατο να αποκτήσουν σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα!

Δεν έχει κανέναν άλλο στόχο παρά μόνο έναν και μοναδικό. Δηλαδή, να οδηγήσει τους συμμετέχοντες στη βιωματική κατάσταση της Φώτισης, του μη-δυισμού, της άμεσης εμπειρίας της Αλήθειας. Τη συνειδητοποίηση του αληθινού Εαυτού και της σχέση Θεού, Σύμπαντος και Ανθρώπου.

Στην κατάσταση αυτή έχουν δοθεί πολλά ονόματα ανά τους αιώνες, στην ανατολή και στη δύση. Έχει ονομαστεί Satori, Samadhi, Γνώση, Μυστήριο, Βασιλικό Μυστικό, Φιλοσοφική Λίθος κ.α.

Δεν απαιτείται καμία ιδιαίτερη γνώση ή προεργασία, παρά μόνο η αγνή καρδιά και η καθαρή επιθυμία να βιώσει κανείς το αποτέλεσμα. Όσο πιο ώριμοι είναι αυτοί οι δύο παράγοντες μέσα μας, τόσο πιο έντονο θα είναι το αποτέλεσμα!

Πάρτε την απόφαση να ενωθείτε για πάντα με το κομμάτι σας που είναι ήδη φωτισμένο!!!

 

 Εισηγητής: Τάσος Νάκης

 

Μάθετε περισσότερα για το Gnostic Intensive… 

Μάθετε περισσότερα για το Sunyata… 

 

Ημερομηνίες & Ώρες Διεξαγωγής:
Σαββατοκύριακο 3 – 4 Ιουνίου 2017, 10:00-15:00

Τόπος Διεξαγωγής:

Μαυρομιχάλη 1

Αθήνα, κέντρο

(στάση metro Πανεπιστήμιο)

 

Κόστος:

Επίπεδο 1: 150

   •     Τιμή early bird, μέχρι 26 Μαΐου, 120 (-20%)

Επίπεδο 2: 250

   •     Τιμή early bird, μέχρι 26 Μαΐου, 200 (-20%)

Συνδυαστικές προσφορές:

   •     Τιμή early bird,για τα 2 επίπεδα, 280 (-30%).

   •     Τιμή early bird, για τα 2 επίπεδα, για ζευγάρια και συγγενείς 1ου βαθμού, 240 έκαστος (- 40%)

   •     Τιμή early bird, για όλα τα σεμινάρια (και τα τρία Σ/Κ) 600 (-50%).

-Για τις προσφορές απαιτείται προκαταβολή 40 ευρώ. Η προκαταβολή δεν επιστρέφεται, μπορεί όμως να χρησιμοποιηθεί σε επόμενο σεμινάριο.

-Δυνατότητα πληρωμής και με πιστωτική κάρτα, μέχρι και 5 άτοκες δόσεις.

 

Πληροφορίες & Δηλώσεις Συμμετοχής:
Τάσος Νάκης

6947-891627 | Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

http://tasosnakis.com/

 

CLEAN UP! Διήμερο σεμινάριο Deep PEAT με τον Τάσο Νάκη             

CLEAN UP! Διήμερο σεμινάριο

Εισηγητής: Τάσος Νάκης

Έχουν περάσει έξι μήνες από το πρώτο σεμινάριο Deep PEAT στην Ελλάδα. Από τότε περισσότεροι εκπαιδεύτηκαν από εμένα στην μέθοδο, ατομικά είτε σε ομάδες. Όλο και περισσότεροι άνθρωποι βίωσαν τη ζωή τους να αλλάζει, ξεπερνώντας τα τραύματα τους, τις φοβίες τους και τους περιορισμούς τους, διαλύοντας τα δεσμά που οι ίδιοι είχαν δημιουργήσει.

Όλο και περισσότεροι άνθρωποι απελευθερώθηκαν από της ψευδαίσθηση της δυαδικότητας, του επίπλαστου κόσμου που ζούμε, επιλύοντας τις πρωταρχικές τους πολικότητες.

Το Deep PEAT είναι μια ολοκληρωμένη μέθοδος, με την οποία μπορεί κανείς να λύσει άμεσα, δυσλειτουργικές καταστάσεις που υπάρχουν στο ασυνείδητο του. Το μόνο που απαιτείται, είναι η παρακολούθηση του διήμερου σεμιναρίου και φυσικά εξάσκηση!

   •      Μέθοδοι που θα διδαχθούν:

 -Deep PEAT

 -DP2

   •      Οι Συμμετέχοντες  Θα λάβουν βεβαιώσεις παρακολούθησης και θα μπορούν να χρησιμοποιούν τις μεθόδους στον εαυτό τους ή και σε άλλους.

   •      Δεν απαιτείται καμία προηγούμενη γνώση ή εμπειρία.

 

Μάθετε περισσότερα…

Ημερομηνίες & Ώρες Διεξαγωγής:
Σαββατοκύριακο 10 – 11 Ιουνίου 2017, 10:00-16:00

Τόπος Διεξαγωγής:

Μαυρομιχάλη 1

Αθήνα, κέντρο

(στάση metro Πανεπιστήμιο)

 

Κόστος:

Διεθνής τιμή: 400

Τιμή για την Ελλάδα: 340 (-15%)

   •     Τιμή early bird, μέχρι 26 Μαΐου, 280 (-30%).

   •     Τιμή early bird, για ζευγάρια και συγγενείς 1ου βαθμού, 240 έκαστος. (- 40%)

   •     Τιμή early bird, για όλα τα σεμινάρια (και τα τρία Σ/Κ) 600 (-50%).

 

-Για τις προσφορές απαιτείται προκαταβολή 40 ευρώ. Η προκαταβολή δεν επιστρέφεται, μπορεί όμως να χρησιμοποιηθεί σε επόμενο σεμινάριο.

 

-Δυνατότητα πληρωμής και με πιστωτική κάρτα, μέχρι και 5 άτοκες δόσεις.

 

Πληροφορίες & Δηλώσεις Συμμετοχής:
Τάσος Νάκης

6947-891627 | //tasosnakis.com/Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

GROW UP! Διήμερο εργαστήρι στις 17 – 18 Ιουνίου 2017 με τον Τάσο Νάκη             

 

GROW UP!

Όλες οι φιλοσοφίες και όλες οι εσωτερικές παραδόσεις μιλάνε για τον κόσμο της δυαδικότητας και πως στόχος είναι η υπέρβαση αυτής. Σε όλες τις μεθόδους που χρησιμοποιώ αυτό είναι ένα θεμελιώδες αξίωμα.

Ζούμε σε ένα διπολικό (δυαδικό) σύμπαν. Οτιδήποτε αισθανόμαστε υπάρχει μέσα σε αυτή τη δυαδικότητα. Επίσης, οποιαδήποτε πράξη μας έχει και μια αντανάκλαση. Η δυαδικότητα αυτή είναι απαραίτητη για να έχουμε την εμπειρία του καθημερινού κόσμου και μας ακολουθεί μέχρι και τα ανώτερα/εσώτερα πεδία, ώσπου πάει να υφίσταται μόνο στο στάδιο της φώτισης.

Η καθήλωση στη δυαδικότητα και η ταύτιση μας με αυτές τις εμπειρίες είναι που δημιουργεί εντυπώσεις που άλλοι τις ονομάζουν εγγραφές, άλλοι προγραμματισμούς, άλλοι κάρμα. Οι εντυπώσεις αυτές είναι που ορίζουν την προσωπικότητα μας, δηλαδή το πως βλέπουμε τον κόσμο και πως αλληλεπιδρούμε με αυτόν.

Σε αυτές τις εντυπώσεις εμπεριέχεται η εγκλωβισμένη ενέργεια μας, η εγκλωβισμένη μας συνειδητότητα, το ανεκπλήρωτο δυναμικό μας. Αυτό μπορεί να μεταφραστεί σε οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιάζεται στην καθημερινότητα μας. Από σωματικά προβλήματα, μέχρι ψυχικής φύσεως προβλήματα, φοβίες, ανεπιθύμητες καταστάσεις κ. α.

Υπερβαίνοντας τις εκάστοτε πολικότητες, απεγκλωβίζεται η ενέργεια που υπάρχει ανάμεσα τους με τη μορφή της φόρτισης. Η φόρτιση αυτή ευθύνεται για όλα τα προβλήματα που αναφέρω πιο πάνω.

Η υπέρβαση της δυαδικότητας μπορεί να γίνει, με την ένωση των εναντίων (σχάση), με την εξουδετέρωση τους ή με τη συνεργασία τους κατά την οποία δημιουργείται ένας τρίτος όρος.

Όλα αυτά όμως για τους περισσότερους ανθρώπους ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας και για τη μικρή μερίδα που έχει εντρυφήσει σε αυτές τις φιλοσοφίες, σε ένα καθαρά θεωρητικό επίπεδο χωρίς καμία εφαρμογή στην καθημερινότητα.

Το γεγονός αυτό μεγαλώνει το χάσμα ανάμεσα στο φιλοσοφικό στοχασμό και την πραγματικότητα. Δικαίως ο καθημερινός άνθρωπος παραπονιέται πως όλα αυτά είναι θεωρίες και πως δεν μπορούν να τον βοηθήσουν στον αγώνα της καθημερινότητας.

Είμαι στην ευτυχή θέση να σας πληροφορήσω πως αυτό πλέον όχι μόνο δεν ισχύει, αλλά παρακολουθώντας αυτό το διήμερο σεμινάριο, οποιοσδήποτε θα μπορεί, όχι μόνον να επιλύει οποιαδήποτε πολικότητα, αλλά κατ’ αυτόν τον τρόπο να επιλύει ουσιώδη κομμάτια της καθημερινότητας του.

Έτσι με αυτή τη μεθοδολογία μαθαίνουμε να:

   1     Επιλύουμε προβλήματα και εμπόδια.

   2     Δημιουργούμε την επιθυμητή πραγματικότητα για την επίτευξη των στόχων μας.

   3     Χρησιμοποιούμε τα σύμβολα, για να αλλάξουμε την προσωπικότητα και την καθημερινότητα μας.

   4     Επιλύουμε μια για πάντα τραύματα και φοβίες.

   5     Ενσωματώνουμε στην προσωπικότητα μας χαρακτηριστικά που θα θέλαμε να έχουμε.

   6     Ενσωματώνουμε οποιοδήποτε χαρακτηριστικό και ποιότητα (ταυτότητες, προσωπικότητες, ζώδια, σύμβολα, δασκάλους).

Τη δεύτερη μέρα θα ακολουθήσει αυτό που ονομάζουμε «ενσωμάτωση σκιάς». Η σκιά αποτελεί το σύνολο των μερών μας, που είναι αποκομμένα από το συνειδητό και απωθημένα στο ασυνείδητο.

1.Είναι όλα όσο δεν θέλουμε να είμαστε και μας ενοχλούν στους άλλους, αλλά και

2. Όσα θέλουμε να είμαστε και θαυμάζουμε στους άλλους.

Έτσι οι καθημερινές μας σχέσεις γίνονται ο καθρέφτης του εαυτού μας και είτε στη μία, είτε στην άλλη περίπτωση, τα ασυνείδητα κομμάτια μας στερούν σε μας την ολοκληρωμένη εμπειρία της ζωής.

Ένα παράδειγμα για την πρώτη περίπτωση θα μπορούσε να είναι το εξής. «Με ενοχλεί ο συνάδελφος στο γραφείο γιατί είναι αγενής». Στη δεύτερη περίπτωση, «Θαυμάζω τη θεία μου, γιατί είναι μια πολύ δυναμική γυναίκα». Και στις δυο αυτές περιπτώσεις, τα εξωτερικά γεγονότα δεν μας πληροφορούν απλώς, αλλά μας δημιουργούν αντιδράσεις, δηλαδή σκέψεις και συναισθήματα. Είναι βέβαιο λοιπόν πως ένα απωθημένο κομμάτι μας, βρίσκεται στη σκιά και έτσι στην πρώτη περίπτωση είμαστε κι εμείς με τον τρόπο μας αγενείς, αλλά δεν το αποδεχόμαστε και το προβάλλουμε στο συνάδελφο και στη δεύτερη είμαστε δυναμικοί, αλλά αυτό βρίσκεται πάλι στο σκιερό μας μέρος και το προβάλουμε στη θεία. Και στις δυο περιπτώσεις υπάρχουν «μαργαριτάρια» τα οποία αν ενσωματώσουμε, η προσωπικότητα, η ζωή μας και η καθημερινότητα μας θα μεταμορφωθούν!

Όλοι οι συμμετέχοντες θα αποκτήσουν μια βαθειά κατανόηση του φαινομένου της σκιάς. Το σημαντικότερο όμως είναι πως θα μάθουμε μια σίγουρη μέθοδο, την οποία μπορεί να χρησιμοποιήσει ο καθένας για να ενσωματώσει αυτά τα «χαμένα» κομμάτια του εαυτού. Το αποτέλεσμα θα είναι μια καινούρια προσωπικότητα. Έτσι θα μάθουμε να:

   1     Αναγνωρίζουμε τη σκιά μας.

   2     Ενσωματώνουμε τη «μαύρη», πλευρά της σκιάς μας.

   3     Ενσωματώνουμε τη «χρυσή» σκιά.

   4     Δημιουργούμε οποιοδήποτε χαρακτηριστικό θέλουμε στην προσωπικότητα μας.

   •         Μέθοδοι που θα διδαχθούν:

DP4 (και οι διάφορες παραλλαγές του)

Universal Process

   •      Οι Συμμετέχοντες  Θα λάβουν βεβαιώσεις παρακολούθησης και θα μπορούν να χρησιμοποιούν τις μεθόδους στον εαυτό τους ή και σε άλλους.

-  Δεν απαιτείται καμία προηγούμενη γνώση ή εμπειρία.

 

Μάθετε περισσότερα…

 Εισηγητής: Τάσος Νάκης

Ημερομηνίες & Ώρες Διεξαγωγής:
Σαββατοκύριακο 17 – 18 Ιουνίου 2017, 10:00-16:00

Τόπος Διεξαγωγής:

Μαυρομιχάλη 1

Αθήνα, κέντρο

(στάση metro Πανεπιστήμιο)

Κόστος:

Διεθνής τιμή: 400

Τιμή για την Ελλάδα: 340  (-15%)

   •     Τιμή early bird, μέχρι 26 Μαΐου, 280 (-30%).

   •     Τιμή early bird, για ζευγάρια και συγγενείς 1ου βαθμού, 240 έκαστος. (- 40%)

   •     Τιμή early bird, για όλα τα σεμινάρια (και τα τρία Σ/Κ) 600 (-50%).

-Για τις προσφορές απαιτείται προκαταβολή 40 ευρώ. Η προκαταβολή δεν επιστρέφεται, μπορεί όμως να χρησιμοποιηθεί σε επόμενο σεμινάριο.

-Δυνατότητα πληρωμής και με πιστωτική κάρτα, μέχρι και 5 άτοκες δόσεις.

 

Πληροφορίες & Δηλώσεις Συμμετοχής:
Τάσος Νάκης

6947-891627 | Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στα Ιωάννινα. Μετά τις σπουδές και τις μεταπτυχιακές σπουδές μου στην Αγγλία αποφοίτησα από τη Νομική Σχολή και αναγνώρισα το πτυχίο μου στη Νομική Σχολή Αθηνών. Εργάστηκα για μια επταετία ασκώντας μάχιμη δικηγορία ως ποινικολόγος.
Κατά τη διάρκεια των μεταπτυχιακών μου σπουδών αναγκάστηκα από αιφνίδια κόπωση να μείνω στο κρεβάτι για μεγάλο χρονικό διάστημα. Δυστυχώς η κόπωση με ακολούθησε για πολλά χρόνια μετά. Εφόσον η δυτική ιατρική ‘‘σήκωσε τα χέρια ψηλά’’, παρά το μονόπλευρο, ορθολογιστικό, ‘‘δυτικό’’ μυαλό μου αναζήτησα βοήθεια σε ‘‘εναλλακτικές’’ μορφές θεραπείας.

Τελικά τα συμπτώματα μου άρχισαν να υποχωρούν σιγά-σιγά. Έκτοτε διατηρώντας ένα υγιή ορθολογισμό, άφησα το μυαλό μου και κυρίως την καρδιά μου να ανοίξει, ανακαλύπτοντας και μελετώντας διάφορες μορφές θεραπείας, από τη δυτική ομοιοπαθητική και τον βιοσυντονισμό, μέχρι το Reiki και το Theta Healing και Σοβιετικές και άλλες ενεργειακές τεχνικές.
Όλο αυτό το ταξίδι ήρθε και έδεσε με τη φιλοσοφία που από μικρός αγαπούσα. Έτσι μελέτησα και φοίτησα στα σημαντικότερα ίσως δυτικά συστήματα και ασχολήθηκα με τη Raja Yoga, καταλήγοντας στο Zen ως φιλοσοφία, τρόπο ζωής και θεραπευτικής.
Μετά από μια διαδρομή που στάθηκε το μεγαλύτερο μέχρι σήμερα ‘‘ξόδεμα’’ της ζωής μου σε χρόνο, χρήματα, ενέργεια, κόπο, αφοσίωση, διανοητικό και σωματικό μόχθο, κέρδισα το ωραιότερο δώρο που μου χάρισε αυτή η ζωή : το κλειδί για να απελευθερώσω τον εαυτό μου και τη ζωή μου από συνειδητά και κυρίως ασυνείδητα δεσμά.

Βαδίζοντας σε αυτό το μονοπάτι, επενδύοντας στις τεχνικές, εμβαθύνοντας με αγάπη τόσο στην ‘‘επιστήμη’’ όσο και στην ‘‘τέχνη’’, γίνομαι καλύτερος Άνθρωπος, γιος, σύζυγος και πατέρας για την κόρη που περιμένω.

 

Τάσος Νάκης

τηλ:6947891627

tasosioagr@hotmail.com

http://tasosnakis.com

 Πατήστε εδώ για τα επόμενα εργαστήρια

WAKE UP! Gnostic Intensive + Sunyata

CLEAN UP! DEEP PEAT

GROW UP! Επιστροφή στην Πληρότητα


Ζητήστε μας να προβάλουμε το δικό σας μήνυμα 

 

ΥπερΝόησις ΑΜΚΕ
Μαυρομιχάλη 1 Αθήνα - Πολυχώρος ΥπερΝόησις

Επικοινωνήστε μαζί μας: Βάιος Κουγιούτας 
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τηλ:  213 3044 1735 -  6979 512131
WebSite: www.ypernoisis.gr
webradio:www.ypernoisisradio.gr
Fb:YperNoisis Polydias


 


Read 6982 times Last modified on Κυριακή, 10 Σεπτεμβρίου 2017 11:19
Rate this item
(1 Vote)

Latest from VaiosPanagiota

Related items