Print this page

Τα μυστικά της Έλενας για μια ονειρεμένη σχέση

Γεια σου, είμαι ο Μανώλης Ισχάκης, NLP Life Coach, ιδρυτής του συστήματος επιτυχίας και συγγραφέας του βιβλίου NLP! Το κλειδί του μυαλού μας και του audio book NLP! Ανακαλύπτοντας την προσωπική μου δύναμη.

Έχω τρελαθεί από την χαρά μου. Η Έλενα είναι μια κοπέλα που ξεκινήσαμε να κάνουμε NLP Life coaching πριν 2 μήνες. Όταν την είδα αναγνώρισα μέσα της μια δυναμική, μια ευστροφία αλλά και πολλές αρετές που δυστυχώς για εκείνη μέχρι την στιγμή που κάτσαμε στις δυο πολυθρόνες για να μιλήσουμε, δεν είχε αναγνωρίσει.

Βέβαια, αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα όλων των ανθρώπων που έρχονται να κάνουμε NLP Life coaching. Θα έλεγα καλύτερα ότι αυτό γίνεται κάποια στιγμή πρόβλημα και νιώθουν κάποια στιγμή την ανάγκη οι άνθρωποι να κάνουμε NLP Life coaching.

Συνήθως οι άνθρωποι δεν αφιερώνουμε τον απαιτούμενο χρόνο για να γνωρίσουμε τον ευατό μας. Προτιμάμε να εμπιστευόμαστε τους άλλους ανθρώπους παρά εμάς. Πόσο λογικό είναι αυτό; Δεν ξέρω, αλλά συμβαίνει. Οι άνθρωποι δεν γνωρίζουμε τον εαυτό μας. Τις αρετές μας. Τις δεξιότητες μας. Αλλά ίσως το πιο σημαντικό είναι ότι δεν αγαπάμε τα μη ταλέντα μας, τις μη δεξιότητες μας και όλα όσα δεν είμαστε.

Λες και πρέπει να είμαστε τα πάντα. Αλλά αν το σκεφτείς αυτό δε γίνεται. Γιατί αν ήμασταν τα πάντα τότε δεν θα υπήρχε λόγος συνύπαρξης με τους άλλους ανθρώπους. Άρα είναι τέλειο και σοφά σχεδιασμένο ότι είμαστε κάτι και δεν είμαστε κάτι άλλο γιατί αυτό το άλλο είναι κάποιος άλλος ή άλλη και έτσι δημιουργείται μια κοινωνία χαρούμενη. Τόσο απλά...

Για να επιστρέψω στην αρχή, στην Έλενα, που είναι και πρωταγωνιστής αυτού του videoγιατί μέσα σε δυο μήνες κατάφερε όχι μόνο να αλλάξει μια μίζερη και συγκρουσιακή κατάσταση που υπήρχε μέσα στο μυαλό της αλλά και να δημιουργήσει μια ονειρεμένη σχέση. Μια σχέση που θα ήθελαν πάρα πολλοί να είχαν.

Πιστεύω ότι ήρθε η κατάλληλη στιγμή να μοιραστώ όλα αυτά που πρέπει να κάνεις και όλα αυτά που δεν πρέπει να κάνεις για να δημιουργήσεις μια εξαιρετικά αγαπημένη σχέση. Πίστεψε με, αυτά τα μυστικά είναι ένα ολόκληρο σεμινάριο NLP Life coaching. To NLP Life coaching δεν είναι θεωρία αλλά τρόπος ζωής. Ένας τρόπος ζωής που δημιουργεί χαρούμενους ανθρώπους. Ούτως ή άλλως το NLP Life coaching είναι το φιλτράρισμα του τρόπου που κάποιοι έχουν πετυχημένα αποτελέσματα.

Λοιπόν, τι δεν πρέπει να κάνεις αλλά και τι πρέπει να κάνεις ώστε να γίνεις ο NLP Life coach του εαυτού σου :

  1. Να μην κάνεις σχέση γιατί είναι καλό παιδί αλλά γιατί είσαι ερωτευμένος/η.
  2. Να μην ξέρεις γιατί είσαι ερωτευμένος/η αλλά απλά να είσαι.
  3. Να μην σου αρέσουν πάνω του αυτά που σου αρέσουν αλλά να σου αρέσουν αυτά που δεν σου αρέσουν πάνω του. Είναι απλά τέλειο!
  4. Να μην κάνεις τα ίδια πράγματα κάθε μέρα αλλά κάθε μέρα να είναι διαφορετική αφήνοντας την φαντασία σου να πετάξει.
  5. Να μην προσπαθείς να κάνεις τα πράγματα να συμβούν αλλά να συμβαίνουν μόνα τους επειδή όχι μόνο νιώθεις και είσαι ο εαυτός αλλά και γιατί έχεις εμπιστοσύνη σε εσένα και στον άνθρωπο που είσαι ερωτευμένος/η και έτσι αφήνεσαι στη ροή.
  6. Να μην θέλεις να αλλάξεις τον άλλον άνθρωπο αλλά να αλλάξεις εσένα και να αποδεχτείς τον άλλον όπως είναι.
  7. Να μην είσαι ποτέ σίγουρος/η ότι είναι αρκετά αυτά που έχεις δώσει αλλά να σκέφτεσαι τι παραπάνω πρέπει να δώσεις.
  8. Να μην λες στον εαυτό σου είμαι τέλειος και μου το χρώσταγε ο θεός να κάνω αυτή τη σχέση αλλά να λες είμαι ευγνώμων και θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ.
    1. Να μην είσαι σοβαρός, λες και δίνεις εξετάσεις στο Harvard αλλά να έχεις παιχνιδιάρικη διάθεση και να κάνεις τρέλες.
  9. Να μην σκέφτεσαι αλλά να νιώθεις.
  10. Να μην μεταφέρεις τη γκρίνια και τη μιζέρια της ημέρας σου αλλά απλά να μοιράζεσαι τι έγινε και να δημιουργείτε το δικό σας κόσμο, το δικό σας μέλλον.

Θα μπορούσα να μιλάω πολλές ώρες για όλα όσα μοιράστηκε μαζί μου η Έλενα. Πραγματικά είναι ένα σχολείο. Είναι έμπνευση. Πιστεύω ότι στην τελευταία μας συνάντηση μου έκανε NLP Life coachingκαι δεν της έκανα εγώ... χα χα χα...

Είναι τέλειο... το πώς μπορείς να αλλάξεις τη ζωή σου μέσα από το NLP Life coaching. Στην ουσία δε σε αλλάζει το NLP Life coaching αλλά μαθαίνεις πώς να αλλάζεις εσύ. Η δική σου αλλαγή θα αλλάξει και τη δική σου πραγματικότητα.

Αν θέλεις να ερωτευτείς και να ζήσεις αυτό που ζει η Έλενα χρειάζεται να κάνεις αυτά που κάνει η Έλενα. Πρόσεξε, δεν είναι θέμα τύχης. Κάνει κάτι πολύ συγκεκριμένο και αυτή και ο αγαπημένος της. Όποιος... το κάνει θα ζήσει κάτι μαγικό. Κάτι όμορφο. Κάτι ξεχωριστό.

Ζήσε μια ξεχωριστή σχέση κάνοντας ξεχωριστά πράγματα ως ξεχωριστός άνθρωπος.

Έτσι θα ζεις με Πάθος!

Μανώλης Ισχάκης

Πηγή : www.manolisischakis.gr

Read 1980 times
Rate this item
(0 votes)

Latest from VaiosPanagiota