Print this page

Η Αλφαριθμητική Ευφυΐα της Ελληνικής Γλώσσης του Ελευθέριου Αργυρόπουλου

Σε αυτό το βιβλίον, χρησιμοποιούμε την θεωρίαν της λεξαριθμικής ισοψηφίας, προκειμένου να αποκαλύψουμε ότι η Ελληνική γλώσσα, δεν είναι απλώς μία γλώσσα επικοινωνίας, αλλά έχει επίσης κάποιο είδος ευφυΐας, η οποία ονομάζεται αλφαριθμητική. Επιπλέον, η έννοια του λεξαρίθμου μελετάται ενδελεχώς, ενώ το φαινόμενον της λεξαριθμικής ισοψηφίας αναλύεται λεπτομερώς.

Μέσα από εκατοντάδες λεξαριθμικές ισοψηφίες, αποδεικνύεται ότι ο λεξάριθμος έχει γνώσιν επί παντός επιστητού. Από τους αρχαίους χρόνους, είναι γνωστόν ότι κάθε Ελληνικόν γράμμα αντιστοιχεί σε ένα και μοναδικόν φυσικόν αριθμόν. Το σύστημα αυτό, ονομάζεται αλφαριθμητικόν σύστημα των 27 γραμμάτων του Ελληνικού αλφαβήτου.

Χρησιμοποιώντας το φαινόμενον της λεξαριθμικής ισοψηφίας, παρουσιάζουμε αποδείξεις διά την γνώσιν των λεξαρίθμων διά τις 4 βάσεις του DNA, τους βασικούς νόμους της φυσικής, την δομήν της ύλης, τις τιμές ορισμένων μαθηματικών σταθερών, τα μυστικά του κώδικος των πλατωνικών κειμένων και επίσης παρουσιάζουμε μία νέα θεωρία για την παγκόσμια δημιουργία. Επιπλέον, δίδονται ορισμένες αποδείξεις διά την λεξαριθμικήν γνώσιν σημαντικών ιστορικών γεγονότων, ενώ δίδουμε την απόδειξιν ότι η δομή του Ελληνικού αλφαβήτου, καθώς και τα βασικά κατασκευαστικά του δεδομένα, είναι γνωστά μέσω πολύ σημαντικών ισοψηφιών και άλλων σχέσεων.

Μεταξύ άλλων σημαντικών αποδείξεων, παρουσιάζουμε και την απόδειξιν ότι μέσω της θεωρίας των ισοψηφιών, το ευφυές σύστημα των λεξαρίθμων γνωρίζει το πλήθος και τα γεωμετρικά χαρακτηριστικά των κανονικών και των ημικανονικών πολυέδρων, καθώς και το γεγονός ότι ο αριθμός των Ελληνικών γραμμάτων είναι 27 και ότι ο αριθμός των φωνηέντων είναι 7, ενώ ο αριθμός των συμφώνων είναι 20.

Δίδουμε επίσης τις αποδείξεις, ότι οι λεξάριθμοι γνωρίζουν τις ακριβείς ημερομηνίες και τις τοποθεσίες των δολοφονιών του Τζων Φιτζέραλντ Κέννεντυ, του Ρόμπερτ Κέννεντυ και του Ιωάννου Καποδιστρίου. Επιπλέον, παρουσιάζουμε την απόδειξιν ότι ο λεξάριθμος γνωρίζει ιστορία, αποδεικνύοντας ότι υπάρχει λεξαριθμική συσχέτισις μεταξύ του Αμερικανού φυσικού Ρόμπερτ Οπενχάιμερ και του Αμερικανού προέδρου Τρούμαν, καθώς και του τοπωνυμίου Χιροσίμα, όπου ερρίφθη η πρώτη πυρηνική βόμβα...

δείτε το βιογραφικό εδώ

www.synarithmos.com

Read 7196 times
Rate this item
(8 votes)

Latest from VaiosPanagiota

Related items