Print this page

Η Βεζυρογιάννη Σμαραγδή είναι σωματική ψυχοθεραπεύτρια και έχει εκπαιδευτεί στο bodynamic therapy of denmark και bodynamic shock,trauma & ptsd training.                                                   

Έχει σπουδάσει νομικές και οικονομικές επιστήμες στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και έχει εξειδικευτεί στο πανεπιστήμιο Μακεδονίας σε παιδαγωγικές, ψυχολογικές και συμβουλευτικές εκπαιδεύσεις.
Έχει διδάξει σε ΙΕΚ  συμπεριφορά οδηγών και τεχνική οδήγησης και έχει διατηρήσει   για 20 έτη σχολή εκπαίδευσης οδηγών για άτομα με αναπηρία, άγχη και  φοβίες, καθώς και μαθησιακές δυσκολίες που αφορούν τον κινητικό συντονισμό.

 Είναι διπλωματούχος εκπαιδεύτρια της ιαπωνικής ανθοδετικής  ικεμπάνα της   σχολής sogetsu  και παραδίδει σεμινάρια σε Θεσσαλονίκη Βόλο και Κύπρο.                                                         
Έχει ασχοληθεί με την ανάπτυξη του ολυμπιακού αθλήματος της τοξοβολίας και υπήρξε μέλος της διοίκησης και περιφερειάρχης στο γεωγραφικό διαμέρισμα Μακεδονίας-Θράκης-Θεσσαλίας-Ηπείρου και νήσου Κέρκυρας καθώς και υπεύθυνη των ατόμων με αναπηρία στην ελληνική φίλαθλο ομοσπονδία τοξοβολίας.

Βλέπει ατομικά θεραπευμένους στο γραφείο της και κάνει ομάδες αυτοβελτίωσης και σωματικής ψυχοθεραπείας στην Θεσσαλονίκη ,Αθήνα, Κατερίνη και Βόλο δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στις βιωματικές ασκήσεις με εργαλεία την σωματική ψυχολογία, το παιγνίδι ,την δημιουργική  φαντασία, τους ρόλους και το διάλογο.                                           
Συμβουλεύει επιχειρήσεις και επαγγελματίες στην ανάπτυξη της επιχείρησης τους χρησιμοποιώντας  την συναισθηματική νοημοσύνη και την εξωλεκτική  επικοινωνία
Είναι δοτική, σωστή επαγγελματίας και έχει μακρόχρονη διαπροσωπική εμπειρία στον τομέα της ανάπτυξης ανθρωπίνων πόρων.

Βεζυρογιάννη Σμαραγδή
τηλ:6937409017

email:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
www.facebook.com/smaro.vezyrogianni/about

Read 5671 times
Rate this item
(1 Vote)

Latest from VaiosPanagiota

Related items