Print this page

Αναγέννησε την γυναίκα μέσα σου με την Παναγιώτα Τζιτζίκου - Ρόδος 2-3/Φεβρουαρίου 2019

Κόρη – Έφηβη – Γυναίκα – Μητέρα  όλοι οι ρόλοι σε ισορροπία

Σύνδεση με την δύναμη της Θηλυκής Αρχής  

Ένα μαγικό ταξίδι θηλυκής ροής και μεταμόρφωσης! Ένα εσωτερικό βιωματικό ταξίδι που αποτελείται από 6 ακτίνες-κύκλους με στόχο την κάθαρση, την αποκατάσταση, την εναρμόνιση, τον συντονισμό και την σύνδεση, με την ιερότητα, την δύναμη και την γνώση της Θηλυκής Αρχής. 
Την Αναγέννηση και την εκδήλωση της γυναικείας φύσης!

Βαθύτερα αναγνωρίζεις την σπουδαιότητα της θηλυκής αρχής, της εσωτερικής σου Θεάς καθώς και την μητρική φροντίδα που κατοικεί μέσα σου.

Όμως ο εαυτός σου… Οι δικές σου ανάγκες… Οι επιθυμίες… Οι απολαύσεις… Με ποιον τρόπο καλύπτονται; Πόσο συντονισμένη είσαι με την δύναμη της θηλυκής Αρχής; Και αν ναι, της επιτρέπεις να εκδηλώσει τον εαυτό της μέσα στον κόσμο σου, ή χρησιμοποιείς περισσότερη ενέργεια μέσα από την αρσενική σου Αρχή, δημιουργώντας γύρω σου διαστρεβλωμένες συμπεριφορές και αρρωστημένες σχέσεις;

Απλά ρώτησε τον εαυτό σου:
Είμαι η δημιουργός που μέσα από το κέντρο κινεί όλες τις ενέργειες και τους ρόλους σε ισορροπία, παιδί-γυναίκα-μητέρα; ή Είμαι θύμα ή θύτης του εαυτού μου μέσα στην ζωή;

Αυτή η σκέψη αρκεί για να σε οδηγήσει σε μια ετοιμότητα αλλαγής και εξέλιξης μέσα σου. Να μετουσιωθούν οι φόβοι σε δύναμη, η ντροπή σε αξιοπρέπεια, τα ταμπού σε ελευθερία, το στρες σε ασφάλεια, η θυματοποίηση και η αυτοκαταστροφή σε ευθύνη και αγάπη για τον εαυτό μας και την φύση του.

Όταν η γυναίκα βρίσκεται στην θέση που της αναλογεί μέσα σε κάθε σύστημα, οικογένεια, συντροφικότητα, μητρότητα, εργασία, κοινωνία, πολιτισμός, θρησκεία…  και αναπτύσσει τον εαυτό της σε όλους τους ρόλους με ισορροπία ως κόρη, έφηβη, γυναίκα, μητέρα, γιαγιά… τότε τα πάντα ρέουν μέσα στην ζωή με αρμονία. Τότε σταματά η ανάγκη για αναγνώριση της αξίας.

Τότε η αξία είναι ήδη εκεί και εκδηλώνει τον Ιερό  εαυτό της.

Κάθε γυναίκα είναι μία μοναδική έκφραση του θεϊκού-ιερού Θηλυκού.
Για να έχουμε ισορροπία μέσα στην ζωή μας, χρειάζεται να έρθουμε σε επαφή  με όλες τις ποιότητες που αντιστοιχούν στην θηλυκή πλευρά μέσα μας. Με κάποιες μπορεί ήδη να έχουμε ισορροπημένη και υγιής σχέση, με κάποιες άλλες όχι.

Χρειάζεται να θεραπεύσουμε ζητήματα που σχετίζονται με τη θηλυκή πλευρά - μητέρα. Να αγγίξουμε νέες όψεις που διαπερνούν όλα όσα γνωρίζαμε μέχρι τώρα για την θηλυκότητα, προσεγγίζοντας την εσωτερική μας υπόσταση, μέσα από την Ύψιστη Θηλυκή Αρχή.

Σύνδεση με την κοσμική ουράνια Μητέρα των Πάντων

«Μητρότητα είναι η ολοκλήρωση όλων των πραγμάτων. Μητρότητα είναι η πληρότητα της ζωής, είναι η άνθιση του Θείου σε κάθε στάδιο της εκδήλωσής του. Μητρότητα είναι η υπέρτατη αδελφοσύνη. Είναι το ιδανικό που θα λυτρώσει τον κόσμο.»

Άννα Μπέζαντ (The Call of the World Mother)

 

(μόνο για γυναίκες)

Με πολλή χαρά σας περιμένω!                     

Εισηγήτρια:  Παναγιώτα Τζιτζίκου

 

Τα εργαστήρια είναι αυτοτελή,  μπορείτε να τα παρακολουθήσετε, χωρίς να χρειάζεται να έχετε ολοκληρώσει τα προηγούμενα και χωρίς να απαιτούνται συγκεκριμένες γνώσεις.

Ημερομηνία Διεξαγωγής Σεμιναρίου : 
Σάββατο 2/2/2019 16:00 – 21:00 & 
Κυριακή 3/2/2019 / 11:00 έως 17:00

 

Τόπος διεξαγωγής:   Ρόδος
 
Κέντρο Γονεϊκότητας,
Midwife’s home

Αθηνών 10 Ανάληψη

 Email:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

              

 

Κόστος: 80 Ευρώ(και για τις δύο μέρες)  
Για επικύρωση της συμμετοχής προαπαιτείται μια προκαταβολή των 30 ευρώ στον κάτωθι αριθ. λογαριασμού αναγράφοντας ονοματεπώνυμο καθώς και τηλέφωνο επικοινωνίας : 
Εθνική  τράπεζα 429 / 001079 - 07 
IBAN GR 2301104290000042900107907
Πληροφορίες & Δηλώσεις Συμμετοχής: Τηλ: 6972499214
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

*Κατά την διάρκεια της παραμονής μου εκεί θα πραγματοποιηθούν και ατομικές συνεδρίες Αναγέννησης Νου Σώμα Ψυχή*

Όλα όσα διδάσκονται στα σεμινάρια της Αναγέννησης είναι τεχνικές που υποστηρίζουν και βοηθούν τον άνθρωπο, πρώτα σε ενεργειακό, πνευματικό και ψυχικό επίπεδο και στη συνέχεια, ως φυσικό επακόλουθο και σε σωματικό. Σε καμία περίπτωση δεν αντικαθιστούν, τις ιατρικές διαγνώσεις και τις φαρμακευτικές αγωγές. Μπορούν όμως να συνδυαστούν με την κλασική ιατρική, ως θαυματουργά εργαλεία.

 

http://www.ypernoisis.gr/natural-iealing/soul-rebirth

 Copyright 2009 – 2021 Αναγέννηση Νου-Σώματος-Ψυχής

 

 

300
aura spray αρσενικής αρχής
aura spray θηλυκής αρχής στοχευμένη υλοποίηση
aura spray η αγάπη είναι η αρχή των πάντων

Read 3007 times

Latest from VaiosPanagiota

Related items