Print this page

Γείωση και Υλοποίηση στο εδώ και τώρα! Βιωματικό σεμινάριο Αναγέννησης στον Βόλο 3/6/2018

Εγώ ΕΙΜΑΙ εδώ και τώρα και ΕΧΩ όλα όσα μου ανήκουν!

Εισηγητές: Βάιος Κουγιούτας – Παναγιώτα Τζιτζίκου

 

Αρσενική και θηλυκή ενέργεια! Η ένωση με ισορροπία μέσα μας,
είναι η δημιουργική δύναμη της υλοποίησης.

Εργασία με το ριζικό μας σύστημα.

Σε αυτό το σεμινάριο αρχικά θα συντονιστούμε:

  • με την θεμελιακή αρχή και τον διαλογισμό της Αναγέννησης
  • Αναγνώριση και Αναγέννηση του ενεργειακού μας πεδίου (φυσικό, συναισθηματικό, νοητικό, πνευματικό σώμα)
  • Θα εργαστούμε με την αυτοπεποίθηση και τα μπλοκαρίσματα της, την εσωτερική ασφάλεια, την προστασία, αλλά και το αίσθημα του να ανήκεις κάπου. Προσωπικός χώρος, ενδυνάμωση.
  • Θέματα που αφορούν την αναξιότητα, τους φόβους, τις ενοχές, και την ντροπή στην έλλειψη ορίων
  • Ενεργοποίηση ριζικού συστήματος 1ο κέντρο Βάση
  • θα καλωσορίσουμε την ψυχή μας ενώνοντας όλες τις πτυχές της.
  • θα μάθουμε να έχουμε επίγνωση για αυτά που υλοποιούμε μέσα από το θεϊκό πλάνο της ψυχής.
  • Και τέλος ασκήσεις γείωσης και σύνδεσης με το σώμα, την γη και τον παρόντα χρόνο.

 

Για να υπάρξουν ουσιαστικές και θεμελιακές αλλαγές χρειάζεται να επιστρέψουμε κυριολεκτικά στις ρίζες μας, στα γενετικά και ψυχικά προγράμματα, στην ψυχολογία της παιδικής μας ηλικίας και στις διαστρεβλωμένες εξυπηρετήσεις της προσωπικότητας. Εκεί μπορούμε να βρούμε και να εργαστούμε τα νοητικά προγράμματα, τα συναισθηματικά τραύματα και να εκδηλώσουμε τις αλλαγές μέσα στην ζωή μας.

 

Βασική αρχή είναι η σύνδεση με το σώμα μας και συγχρόνως με την γη, ο προσδιορισμός του χρόνου και του χώρου. Η σύνδεση με τους ανθρώπους και τον κόσμο γύρω μας, είναι μια πηγή δύναμης μέσα μας. Έτσι βαδίζουμε με ισορροπία πάνω στη γη με θέληση για ζωή, συντονισμένοι με τον παρόντα χρόνο, γιατί είναι ο μόνος χρόνος της υλοποίησης, της αυτοέκφρασης και της εκδήλωσης του αληθινού μας εαυτού.

 

Όταν ένα άτομο δεν έχει συνδεθεί με το σώμα του και την γη τότε ζει μέσα σε ψευδαισθήσεις, δεν μπορεί να αντιληφθεί καθαρά τι συμβαίνει γύρω του και να διαχειριστεί τα θέματα της ζωής του. Φοβάται και υποτιμά τον εαυτό του κρίνοντας την κάθε του κίνηση, με αποτέλεσμα να ζει μέσα σε ελλείψεις, μια ανούσια ζωή χωρίς την χαρά της δημιουργίας.

 

Μαζί λοιπόν, θα εργαστούμε με τα προγράμματα του υποσυνείδητου νου μέσα από το σώμα μας. Γιατί το μυαλό είναι το 5% του συνειδητού νου ενώ το σώμα είναι το 95% του υποσυνείδητου νου, που ελέγχει αυτόματα, την λειτουργία των σκέψεων, των συναισθημάτων και των συμπεριφορών μας. Ενώνοντας τον Νου με το Σώμα και την ψυχή φέρνουμε στην ζωή μας, τα κάλλιστα αποτελέσματα για το εαυτό μας.

 

Βασικός μας στόχος:

« να πατάμε γερά στη γη, να συνδεόμαστε με τη δύναμη της και να βαδίζουμε με ελευθερία πάνω στο μονοπάτι της ζωής μας. Ενεργοποιώντας την αυτοπροστασία και τοποθετώντας όρια με σεβασμό χωρίς ενοχές. Εκφράζουμε μέσα στην καθημερινότητα μας, την αξία του εαυτού μας και την εκδηλώνουμε μέσα από τις σκέψεις, τα συναισθήματα και τις πράξεις μας»

 

Σύνδεση με την αυταξία, ψυχικός συντονισμός,

Ασφάλεια - Αφθονία – Αναγέννηση Νου Σώματος Ψυχής

 

 

*Τόπος - Μηλίνα - Βόλος

*Ημερομηνία: Κυριακή 3 Ιουνίου 2018 

 

Πληροφορίες & Δηλώσεις Συμμετοχής:

Τηλ: 6979512131 – 6972499214

Email:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

Όλα όσα διδάσκονται στα σεμινάρια της Αναγέννησης είναι τεχνικές που υποστηρίζουν και βοηθούν τον άνθρωπο, πρώτα σε ενεργειακό, πνευματικό και ψυχικό επίπεδο και στη συνέχεια, ως φυσικό επακόλουθο και σε σωματικό. Σε καμία περίπτωση δεν αντικαθιστούν, τις ιατρικές διαγνώσεις και τις φαρμακευτικές αγωγές. Μπορούν όμως να συνδυαστούν με την κλασική ιατρική, ως θαυματουργά εργαλεία.

Όλες οι εναλλακτικές θεραπείες επί της ουσίας είναι απόλυτα φυσικές τεχνικές, που υπάρχουν ήδη καταγεγραμμένες στην κυτταρική μας μνήμη γιατί εφαρμόζονται αιώνες τώρα από πολιτισμούς σε όλον το πλανήτη γη.

Αγκαλιάζουν τον άνθρωπο ολιστικά, χρησιμοποιώντας την ζωτική ενέργεια του σύμπαντος, που είναι η πηγή όλης της δημιουργίας, έχοντας την πρόθεση να βρεθεί το αίτιο σε κάθε ασθένεια και παράλληλα, ο ίδιος ο άνθρωπος να ανακαλύψει και να αγαπήσει τον εαυτό του.

Γενικότερα τον οδηγούν στην αυτογνωσία, στην εξέλιξη της ψυχής του, καθώς και σε σωματική, ψυχολογική και νοητική ισορροπία και ευεξία.

Επίσης είναι σημαντικό να πούμε πως, οι όροι «θεραπευτής» και «θεραπεία» χρησιμοποιούνται με την ευρεία έννοια και δεν ταυτίζονται με τους όρους που χρησιμοποιούνται στην κλασική ιατρική, ψυχολογία και φαρμακευτική.

Η πρόθεση μας στα σεμινάρια της Αναγέννησης είναι ο καθένας να δεχτεί, αυτό ακριβώς που χρειάζεται ο Νους, το Σώμα και η Ψυχή του. Την ίαση, σε όλα τα επίπεδα και διαστάσεις του εαυτού του, με τον ανώτατο και καλύτερο τρόπο.

Επίσης για κάθε προσωπική αλλαγή, να θυμάστε πως υπεύθυνος είναι μόνο ο καθένας για τον εαυτό του, είναι ο τρόπος που διαχειρίζεται τα θέματα του, αναλαμβάνοντας την ευθύνη της επίλυσης όσων τον απασχολούν, χωρίς να παραχωρεί την ευθύνη(δύναμη) σε κανέναν «δάσκαλο- θεραπευτή ».

Μέσα στο ταξίδι μας ως άνθρωποι, αποτελούμαστε από ύλη και πνεύμα και στόχος μας είναι να τα ενώσουμε και να τα εναρμονίσουμε, δίνοντας έτσι χαρά και δημιουργία στον εαυτό μας, να του διδάξουμε  πώς να απολαμβάνει τη ζωή στον πλανήτη γη!

Ένα μέρος από την Ύπαρξη μας είναι  το σώμα μας, η ψυχή μας, οι σκέψεις, τα συναισθήματά μας… Όλα μαζί ενωμένα είναι η αλήθεια μας και διδάσκουμε στον εαυτό μας, να είναι η αλήθεια του μέσα στην καθημερινή ζωή.

Και η αλήθεια μας είναι αγάπη, χαρά, ευδαιμονία, φως….


Όταν το Φως Ανθίζει Μυρίζει Αγάπη

Με τιμή και σεβασμό

Βάϊος ΚουγιούταςΠαναγιώτα Τζιτζίκου

 

 

Copyright 2009 – 2021 Αναγέννηση Νου-Σώμα-Ψυχή

 

300
aura spray η αγάπη είναι η αρχή των πάντων
aura spray αρσενικής αρχής
aura spray θηλυκής αρχής στοχευμένη υλοποίηση
 

 

 

 

 

Read 2999 times

Latest from VaiosPanagiota

Related items