Print this page
 8ήμερο Σεμινάριο – Retreat με τη Λήδα Shantala, το καλοκαίρι του 2021 8ήμερο Σεμινάριο – Retreat με τη Λήδα Shantala, το καλοκαίρι του 2021

Retreat γιόγκα και χοροθεραπείας με τη Λήδα Shantala, Ιούλιος 2021

Οκταήμερο σεμινάριο/retreat: raja yoga, διαλογισμού, φιλοσοφίας  και χοροθεραπείας

στα Ποτιστικά Ξυνόβρυσης Πηλίου, Σάββατο 24 Ιουλίου – Κυριακή  1 Aυγούστου 2021

με τη Λήδα Shantala
για  ψυχοσωματική χαλάρωση - πνευματική εστίαση & ανάταση

Σε εξαιρετικά χαμηλή τιμή

Αρχίζουμε σιγά-σιγά να ελευθερωνόμαστε από τις απαγορεύσεις.
Συνειδητοποιούμε ότι η μετάβαση από την απομόνωση στη σταδιακή κοινωνικοποίηση, δεν είναι δεδομένη. Χρειάζεται να βγούμε από τις αντίξοες συνθήκες με όσον το δυνατόν λιγότερο κόστος στην υγεία μας, σωματικά και ψυχικά. Χρειαζόμαστε χαλάρωση, ευελιξία, εμπιστοσύνη στον εαυτό μας και άνοιγμα προς τα εμπρός. Η ψυχή μας έχει ανάγκη από αγάπη και υποστήριξη, ποιοτικές συζητήσεις, αμοιβαιότητα και φιλία. Επιστροφή σε μία θετική προσωπική πραγματικότητα.
Τώρα που το τοπίο ξεκαθαρίζεται, είμαστε έτοιμοι να πραγματοποιήσουμε το ετήσιο retreat μας με ασφάλεια και σύμφωνα με όλες τις υγειονομικές προδιαγραφές.

Ο αριθμός των συμμετοχών θα είναι περιορισμένος.
Παρακαλούμε εξασφαλίστε γρήγορα τη θέσης σας γιατί θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

O χώρος και η ασφάλεια της άσκησης και της διαμονής μας

Ο γραφικός ξενώνας «Ελύτης» βρίσκεται στους πρόποδες του ανατολικού Πηλίου στα Ποτιστικά Ξυνόβρυσης, ανάμεσα στο πράσινο του δάσους, το μπλε της θάλασσας και τα μαγευτικά δειλινά, όπου τη σιωπή διακόπτει μόνο το κελάιδισμα των πουλιών. Οι παραλίες βρίσκονται σε πολύ μικρή απόσταση, περίπου στα 150μ. (4 λεπτά με τα πόδια) και είναι σπανιότατης ομορφιάς και πεντακάθαρες, πιθανόν οι ομορφότερες παραλίες του ανατολικού Πηλίου.

Ο χώρος εξάσκησης μας είναι ανοιχτός και ευρύχωρος, μια όμορφη  εξέδρα 120τ.μ. με ξύλινη οροφή και πάτωμα, μέσα σε κήπο με θέα το βουνό.

Μεταξύ μας θα τηρούμε τις ζητούμενες αποστάσεις των 2 μέτρων, αποφεύγοντας το άγγιγμα.

Η τραπεζαρία στην όμορφη ανοιχτή βεράντα είναι μέσα στον κήπο. Ο Ελύτης  θα προσαρμόσει την εστίαση και την ξενοδοχειακή λειτουργία του ακριβώς σύμφωνα με τις διατάξεις των ξενοδοχείων και των εστιατορίων.

Θα είμαστε σε πλήρη ετοιμότητα ώστε να πραγματοποιήσουμε το ωραιότερο ποτέ σεμινάριο μας.

Σχετικά με το σεμινάριο

Με δημιουργικότητα, ενέργεια, φαντασία, ενθουσιασμό, θα ζήσουμε ένα αξέχαστο χαρούμενο οκταήμερο. Διαλογισμός και γιόγκα δύο φορές την ημέρα, καθημερινή μελέτη των αρχαίων κειμένων, καθημερινή χοροθεραπεία. Η πλήρης παρακολούθηση του προγράμματος δεν είναι δεσμευτική. Εναπόκειται στο δικό σας ζήλο και τις προσωπικές δυνατότητες του κάθε συμμετέχοντος.
Πολλοί από τους μαθητές της Λήδας Shantala μαρτυρούν ότι με αυτά τα σεμινάρια αλλάζουν τη ζωή τους.

Θέσεις  περιορισμένες!

Παρακαλούμε, για να μπορέσουμε να προγραμματίσουμε σωστά τα δωμάτια στον Ελύτη και τους γύρω ξενώνες, να μας δηλώσετε άμεσα το ενδιαφέρον σας για συμμετοχή στο retreat. Η θέση σας βέβαια θα εξασφαλιστεί αφού τακτοποιήσετε την α’ δόση σας μέχρι 21 Μαϊου. Θα δοθεί σειρά προτεραιότητας.

Χρήσιμοι σύνδεσμοι:

Περισσότερα για τη γιόγκα
Περισσότερα για τη χοροθεραπεία
Η Λήδα Shantala στο χώρο της: συνέντευξη όπου μιλά για τις εμπειρίες της, τις αξίες που διέπουν τη γιόγκα, τον Ινδικό χορό, και τη χοροθεραπεία και τη σπουδαιότητα τους στην ανθρώπινη εξέλιξη, και μας ξεναγεί στον πολυχώρο Shantom.
Λήδα Shantala - Ο μύθος του χορού: Συνέντευξη της Λήδας Shantala για το Shantom, τη γιόγκα, τον ινδικό χορό και τη χοροθεραπεία.
Βίντεο με χοροθεραπεία στο Shantom
Βίντεο με μάθημα γιόγκα στο Shantom


Ημερομηνίες & Ώρες Διεξαγωγής:
Άφιξη:
Σάββατο 24/7/2021  Το σεμινάριο αρχίζει το Σάββατο 24 Ιουλίου στις 19:00 και ολοκληρώνεται το  Σάββατο 31 Ιουλίου στις 21:30 Αναχώρηση: Κυριακή 1/8/2021 μετά το πρόγευμα.
Εάν θέλετε, μπορείτε να έρθετε από Παρασκευή βράδυ ή να επεκτείνετε τη διαμονή σας, δηλώνοντάς το έγκαιρα.

Τόπος Διεξαγωγής:
Ο Ξενώνας ΕΛΥΤΗΣ βρίσκεται στους πρόποδες του ανατολικού Πηλίου περίπου 48 χλμ από τον Βόλο, σε άριστο οδικό δίκτυο (Αθήνα-Βόλος-Αργαλαστή-Ξυνόβρυση-Ποτιστικά), συνολικά 4,5 - 5 ώρες από Αθήνα.

Πληροφορίες & Δηλώσεις Συμμετοχής:
Shantom –Πολυχώρος Πολιτισμού και Τεχνών
Μόνο με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. | shantom.gr

Περισσότερες πληροφορίες για το retreat ΕΔΩ


Λήδα Shantala

Καθηγήτρια Raja Yoga, Χοροθεραπεύτρια G.D.T.R. Sr, απόφοιτος Γαλλικής Φιλολογίας της Σορβόννης (Dipl. Licence ès Lettres, Paris III Sorbonne), χορογράφος, χορεύτρια και καθηγήτρια ινδικού κλασικού χορού Μπάρατα Νάτυαμ ιδρύτρια του Πολυχώρου Πολιτισμού και Τεχνών Shantom «Σμάρω Στεφανίδου – Λήδα Shantala».

Read 648 times
Rate this item
(2 votes)

Latest from Leda

Related items