Print this page

Μαθήματα δια ζώσης και οnline στο Shantom

Μαθήματα δια ζώσης και οnline στο Shantom

Μήνας δωρεάν δοκιμαστικών

Δευτέρα 31 Αυγούστου θα ξεκινήσουμε τα μαθήματα μας με ασφάλεια και τηρώντας με ακρίβεια τα μέτρα.
Στις 24 Αυγούστου θα ανοίξει η γραμματεία καθημερινά 18:00 έως 21:00

Ελάτε να γνωρίσετε τον πολύχρωμο κόσμο μας κάνοντας ένα δωρεάν δοκιμαστικό σε κάθε μάθημα για όλο το μήνα Σεπτέμβριο - κατόπιν όμως ραντεβού (τηλεφωνήστε στη γραμματεία)

Φέτος,  λόγω των απρόοπτων καταστάσεων που φέρνει ο covid-19, προσπαθούμε να δείξουμε τη μέγιστη προσαρμοστικότητα και  για να σας προφυλάξουμε αλλά και για να ανταποκριθούμε σε νέες ανάγκες. Γι αυτό υπάρχει δυνατότητα άσκησης συνδυαστικά δια ζώσης στο Shantom και εξ αποστάσεως διαδικτυακής.
Σε όλα τα μαθήματα,  οι δάσκαλοι θα έχουν τη δυνατότητα να μεταδώσουν μέσω laptop live το μάθημα -από το Shantom-  ταυτόχρονα με τη ζωντανή διδασκαλία, την προγραμματισμένη ημέρα και ώρα. Θα χρησιμοποιηθεί η απλή  πλατφόρμα Ζoom (Με τήρηση των κανόνων για τα προσωπικά δεδομένα).
Έτσι σε οποιαδήποτε συνθήκη  παρουσιαστεί, προσωπικά (λόγω αδιαθεσίας) ή συλλογικά λόγω μέτρων, το μάθημα θα προσφέρεται κανονικά  από το Shantom και θα μπορείτε να το παρακολουθείτε διαδικτυακά από το σπίτι σας.
Δείτε εδώ όλα μας τα μαθήματα και τις ώρες τους στο πρόγραμμα μαθημάτων.

O πολυμορφικός σχεδιασμός της δια ζώσης και online διδασκαλίας  εκπονήθηκε από τη Λήδα Shantala με φροντίδα και αγάπη κατά την περίοδο του lockdown.

Γιόγκα & Χοροθεραπεία:

Για τα μαθήματα Γιόγκα και Χοροθεραπείας έχει γίνει ειδικός σχεδιασμός.
Το συνδυαστικό αυτό πρόγραμμα προέκυψε από συζητήσεις και προσωπική επικοινωνία της Λήδας με τους μαθητές της, με γνώμονα την αποφυγή έκθεσης ιδιαίτερα των πιο ευαίσθητων, σε αντίξοες συνθήκες και  τη δυνατότητα άμεσης σύνδεσης όταν οι υγειονομικές συνθήκες δημιουργούν προβλήματα στη δια ζώσης επικοινωνία μας και άσκηση.

Yoga

Αμιγώς διαδικτυακά: Τα μαθήματα yoga της Δευτέρας απόγευμα και της Πέμπτης πρωί θα μεταδίδονται μόνον online και θα είναι μιάμισης ώρας. Tη μεν Δευτέρα 19:45-21:15, τη δε Πέμπτη 10:30-12:00.
Η δεύτερη φορά θα γίνεται δια ζώσης παρουσίας στο Shantom τις γνωστές ημέρες και ώρες.

Συνδυαστικά δια ζώσης και on line: Τα δια ζώσης,  Τρίτης πρωί 11:00-13:00 τα απογευματινά Τετάρτης 18:00-20:00 και τα βραδινά Τρίτης-Πέμπτης 19:30-21:30 παραμένουν 2ωρα και θα γίνονται  με ταυτόχρονη διαδικτυακή αναμετάδοση μέσω της ΖΟΟΜ.
Ή, σε περίπτωση μη ευκταίων υγειονομικών περιορισμών  τα μαθήματα θα  τα παρακολουθείτε όλοι μόνον  διαδικτυακά.

Άσκηση περισσότερες φορές την εβδομάδα: Τα διαδικτυακά μας δίνουν επίσης τη δυνατότητα άσκησης και περισσότερες από 2 φορές την εβδομάδα, που σε αυτές τις συνθήκες το χρειαζόμαστε για να ισχυροποιήσουμε το ανοσοποιητικό μας και την ψυχική μας ελαστικότητα.

Δώρο 1 επιπλέον διαδικτυακό μάθημα: Σε όσους παρακολουθούν μαθήματα 2 ή περισσότερες φορές την εβδομάδα δίνεται ως δώρο ένα επιπλέον διαδικτυακό μάθημα το μήνα (πρέπει να γίνεται εντός της ενότητας - όχι επέκταση ενότητας).

Χοροθεραπεία

Η χοροθεραπεία θα προσφέρεται δύο Κυριακές το μήνα. Μία φορά μόνον δια ζώσης στο Shantom (τετράωρη συνεδρία, όπως γινόταν ως τώρα) και μία φορά μόνον online συνεδρία μιάμισης ώρας.
Μπορείτε να συμμετέχετε και στα δύο, ανάλογα με τις συνθήκες ζωής σας.

To 10μηνο πρόγραμμα χοροθεραπείας από Σεπτέμβριο έως Ιούνιο:

  Σεπτ. Οκτ. Νοέμ. Δεκ. Ιαν. Φεβρ. Μαρτ. Απρ. Μαϊος Ιούνιος
Οnline 13 11 8 6 24 7 7 4 16 13
Δια ζώσης 20 25 15 13 17 14 21 11 30 20

 (Για τα κινητά, δείτε τον πίνακα στην οριζόντια θέση μέσω auto-rotate)

Μαζί μπορούμε

Για να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις τόσες προκλήσεις της εποχής θα χρειαστούμε τη συνεργασία σας:

Απαιτούμενη προεγγραφή για να φτιάξουμε τα τμήματα:

Στα τμήματα θα τηρούνται οι απαιτούμενες αποστάσεις 2 μέτρων ανάμεσα στους μαθητές.  Συμβουλευτείτε το εβδομαδιαίο πρόγραμμα σχετικά με τις ώρες και τις μέρες των μαθημάτων σας και εξασφαλίσετε τη θέση σας κάνοντας προεγγραφή στη γραμματεία από τις 24 Αυγούστου, διότι θα υπάρξουν ενδεχόμενες μειώσεις στον αριθμό των μαθητών. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Αναπληρώσεις προπληρωμένων μαθημάτων της άνοιξης: Σας παρακαλούμε πολύ να κάνετε τις αναπληρώσεις άμεσα, με την αρχή του μαθήματός σας το Σεπτέμβριο. Είναι σημαντικό για μας να εξοφλήσουμε τις οφειλές μας το συντομότερο δυνατόν. Η συνεργασία σας θα μας βοηθήσει ουσιαστικά.

Προληπτικά μέτρα ασφαλείας
Για να μπορέσετε να παρακολουθήσετε τα μαθήματα στο χώρο μας με γαλήνη και ασφάλεια, και να εξασφαλίσουμε την απρόσκοπτη συνέχισή τους, εκπονήσαμε μια σειρά μέτρων και οδηγιών, που μπορείτε να δείτε αναλυτικά εδώ.  Σας παρακαλούμε να τις διαβάσετε προσεκτικά πριν έρθετε στο χώρο.


Ημερομηνία έναρξης μαθημάτων:
Δευτέρα 31 Αυγούστου 2020 | 

Τόπος διεξαγωγής:
Shantom Πολυχώρος Πολιτισμού & Τεχνών Σμάρω Στεφανίδου-Λήδα Shantala
Τριπόλεως 35Α, 152 31 Κ. Χαλάνδρι
(5 λεπτά από τη στάση μετρό «Χολαργός» της γραμμής 3)

Χάρτης: ΕΔΩ

Πρόγραμμα μαθημάτων περιόδου 202-21 ΕΔΩ.

Πληροφορίες:
Shantom Πολυχώρος Πολιτισμού & Τεχνών
210-6717529 | Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ώρες λειτουργίας γραμματείας: Τρίτη 10.30-13.30 & Δευτέρα έως Παρασκευή 18.00-21.30
ΠΡΟΣΟΧΗ! Την εβδομάδα 24/8 - 28/8 η πρωινή γραμματεία δεν λειτουργεί. 

 

Read 1598 times
Rate this item
(1 Vote)

Latest from Leda

Related items