Print this page

Βουκαμβίλια το ανθοελιξήριο της διάλυσης της διαστρέβλωσης

Written by 

bougainvillea glabra

Είναι το ανθοελιξήριο της συγκέντρωσης και της διάλυσης της διαστρέβλωσης, σαν λουλούδι επί της ουσίας είναι μια ψευδαίσθηση, αυτό που βλέπουμε δεν υπάρχει είναι μόνο φύλλα και όχι ανθός. Βοηθά να μην πλάθουμε δικά μας σενάρια και να ζούμε μέσα σε αυτά, να δούμε καταστάσεις και εμπειρίες από άλλη οπτική γωνία βγάζοντας το πρίσμα της προσωπικότητας μας και των πεποιθήσεων του παρελθόντος για να συνειδητοποιήσουμε την αλήθεια και τις αλλαγές που είναι καλό για εμάς να κάνουμε στη ζωή μας χωρίς ψευδαισθήσεις.

Επίσης βοηθά τους ανθρώπους εκείνους που συνεχώς είναι αλλού. Εκείνους που ενώ ζουν κάποιες καταστάσεις έχουν την προσοχή τους και την συνειδητότητα τους στραμμένη αλλού, με αποτέλεσμα να μην αντιλαμβάνονται το νόημα αυτών που ζουν και να μην κερδίζουν την ουσία τους.

Ευεργετικό σε περιπτώσεις αυτισμού, καθώς βοηθά στην συγκέντρωση στο παρόν και στην καθημερινή πραγματικότητα. για τις περιπτώσεις που οι άνθρωποι κατασκευάζουν ψέματα και υπάρχουν μέσα σε αυτά, χωρίς συνήθως να συνειδητοποιούν την αλήθεια ως αποτέλεσμα εσωτερικών τραυμάτων ή διαταραχών, για ανθρώπους που εθελοτυφλούν σε θέματα της ζωής τους. όσοι χρησιμοποιούν την λέξη ΝΟΜΙΖΩ-ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ-ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ-να βγάζουν τους άλλους τρελούς υποστηρίζοντας την άποψη τους.

Ειρήνη Δελημήτρου δείτε εδώ το βιογραφικό
Ολιστική Βοτανοθεραπεία - Ανθοθεραπεία
Τηλ. επικ. 6988602000
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Read 4986 times
Rate this item
(0 votes)

Latest from VaiosPanagiota

Related items