Print this page

Χαρουπιά το ανθοελιξήριο της αποδοχής του εαυτού και της αφθονίας

Written by 

ceratonia siliqua

Είναι το ανθοελιξήριο της πλήρους αποδοχής του εαυτού και του ανοίγματος προς τα έξω. Έχει να κάνει με τις αρετές της θηλυκότητας και την άνθιση του εαυτού μας. η αποδοχή είναι μια θηλυκή δόνηση που δέχεται και αγαπάει.
Βοηθά πολύ στο άνοιγμα της αφθονίας, το οποίο πολλές φορές έχει να κάνει με την αποδοχή του να λαμβάνει κανείς με ανοιχτή καρδιά όπως επίσης και να δίνει με ανοιχτή καρδιά. Συνδεόμαστε με την αξία του εαυτού μας και υλοποιούμε μέσα από τη δική μας ενέργεια στο εδώ και τώρα φέρνω την αφθονία της ψυχής μου γνωρίζοντας πως όλα όσα επιθυμώ είναι ήδη δικά μου. Υποστηρικτικό σε περιπτώσεις επαγγελματικών ανοιγμάτων και συναλλαγών με κόσμο. 

Για εκείνους τους ανθρώπους που δυσκολεύονται να ανοίξουν τον εαυτό τους και να δεχθούν αγάπη, λόγω παλαιών πληγωμάτων, που δεν μπαίνουν σε σχέσεις ή επαγγελματικά ανοίγματα, μην μπορώντας να λάβουν φροντίδα, ζεστασιά ή ανταμοιβή αξίας εαυτού.

Μπορεί να βοηθήσει επίσης στην μεταβατική φάση της εφηβείας και στο άνθισμα ενός παιδιού σε άνδρα ή γυναίκα αντίστοιχα, ανοίγοντας την αποδοχή του στην νέα κατάσταση του σώματος και του εαυτού του, κάτι που τα περισσότερα παιδιά δυσκολεύονται να αποδεχθούν.

Ευεργετικό σε περιπτώσεις απώλειας και θανάτου.

Ειρήνη Δελημήτρου δείτε εδώ το βιογραφικό
Ολιστική Βοτανοθεραπεία - Ανθοθεραπεία
Τηλ. επικ. 6988602000
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Read 3974 times
Rate this item
(0 votes)

Latest from VaiosPanagiota

Related items