Print this page

Χηνοπόδιο το ανθοελιξήριο που λύνει τους κόμπους

Written by 

chenopodium album

Είχα πάει στο δάσος για άλλο φυτό εκείνη την ημέρα, αλλά η Φύση με δίδασκε να πηγαίνω ανοικτή και να συντονίζομαι με αποδοχή με αυτό που μου ανοίγει το κανάλι...

Αυτό που μου φώναζε να συνεργαστούμε ήταν ένα φυτό που δεν είχα προσέξει ποτέ πριν, ανάμεσα στις τσουκνίδες και τα άλλα χόρτα του δάσους. Τα λουλούδια του σχεδόν δεν μπορούσα να τα δω με γυμνό μάτι, ήταν τόσο μικρά και ασήμαντα, αλλά ήταν σαφώς ανθισμένα.

Δεν ήξερα το όνομά του καν. Ομως συντονίστηκα μαζί του, και το ανθοελιξήριο που έγινε είναι εκπληκτικό. Θυμάμαι με φωτογραφίες και κλωναράκια από το φυτό έψαχνα μετά το όνομά του...

Χηνοπόδιο λοιπόν! Ενα ξεχασμένο λαχανικό του δάσους από την οικογένεια του σπανακιού, πολύ πιο πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά και σίδηρο από το σπανάκι, που θέλει πάρα πολύ οι άνθρωποι να το ξαναθυμηθούν και ως δυναμωτική βραστή σαλάτα του χειμώνα, αλλά και ως ποιότητα ψυχής, που έδωσε στο ανθοελιξήριο!

Λύνει τους κόμπους! Για εκείνους που έχουν....έναν κόμπο στον λαιμό, για εκείνους που.....δεν τους βγαίνει ο λόγος, δεν μπορούν να μετουσιώσουν αυτό που έχουν μέσα τους σε εκφρασμένο λόγο.

Με το Χηνοπόδιο γίνονται πιο εύκολα παρουσιάσεις μπροστά σε κοινό, ομιλίες και λύνεται το θέμα του ''τράκ''.
Διεκδικούμε με σαφήνεια και σύνδεση ψυχής και ''λύνουμε'' σε όλα τα επίπεδα!

Μας οδηγεί να βρούμε τον τρόπο να μιλήσουμε για τα πράγματα που δεν έχουμε καταφέρει να εξωτερικεύσουμε μέχρι τώρα ή ακόμα και να διεκδικήσουμε τα δέοντα για τον εαυτό μας.

Ειρήνη Δελημήτρου δείτε εδώ το βιογραφικό
Ολιστική Βοτανοθεραπεία - Ανθοθεραπεία
Τηλ. επικ. 6988602000
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Read 4578 times
Rate this item
(0 votes)

Latest from VaiosPanagiota

Related items