Categories

Ένας χώρος που δημιουργήθηκε με αγάπη και σεβασμό για τον άνθρωπο.

Συνδυάζει την Επιστήμη, την Τέχνη και την Πνευματικότητα. 

Στοχεύει στην αυτογνωσία, στην ανθρώπινη ενδυνάμωση, και στην ενεργοποίηση της αυτοϊασης, μέσα από σωματική και πνευματική άσκηση.

Πλαισιώνεται από καταξιωμένους συνεργάτες, επαγγελματίες υγείας, εκπαιδευτές, ψυχοθεραπευτές και συμβούλους ενεργειακής και ψυχικής υγείας, που προσφέρουν πολύτιµες λύσεις, με σκοπό μια καλύτερη ποιότητα ζωής.

 

ενημερωθείτε από την γραμματεία ΥπερΝόησις στα τηλ: 2130441735 - 6979512131

Επικοινωνήστε Μαζί μας

Αρσενική και Θηλυκή ενέργεια – η δύναμη της ένωσης Είμαστε ικανοί και άξιοι να ζήσουμε ελεύθεροι. Είναι επιλογή μας!

 

Η Αναγέννηση Νου-Σώματος-Ψυχής είναι ένα σύστημα αυτογνωσίας, αυτοϊασης και πνευματικής εξέλιξης. Βασίζεται στην ένωση των δύο πρωταρχικών ουσιών του σύμπαντος, που είναι η μεριστή ουσία, Μονάς και Δυάς, μέσα σε έναν χώρο με συνεχόμενη κίνηση ενέργειας που είναι η συνεχής ουσία, Τριάς.
 Η ένωση αυτή είναι η ένωση των δύο κοσμογονικών αρχών του σύμπαντος που γεννάει μια δύναμη, η οποία έχει την ικανότητα να δημιουργεί κόσμους-καταστάσεις-νέα δεδομένα ζωής.
Στην αναγέννηση ενεργοποιούμε αυτή την δημιουργό δύναμη του κάθε ανθρώπου μέσα από σοφία και αγάπη, εναρμονίζοντας και ενώνοντας αρχικά την αρσενική με την θηλυκή ενέργεια μέσα του και συντονίζοντας στην συνέχεια αυτή την ένωση με τον νόμο της ενέργειας.

 

 

Η Κουνταλίνι γιόγκα δουλεύει σε σωματικό, νοητικό και πνευματικό επίπεδο. Βοηθάει τον άνθρωπο να μπορεί να χαλαρώνει, ν’ ανακουφίζεται από το στρες της καθημερινότητας κι από τις σωματικές εντάσεις, να αναπνέει σωστά και να ζει τη ζωή του δημιουργικά και χαρούμενα.

Η αρχαία επιστήμη της Kundalini Yoga, μέχρι τη δεκαετία του 1970 κρατήθηκε μυστική και μεταδιδόταν μόνο από Δάσκαλο σε μαθητή.

Το 1969 ο Yogi Bhajan ξεκίνησε να διδάσκει ανοιχτά αυτήν την τεχνική στον δυτικό κόσμο, ξεκινώντας από την Αμερική. Πρόθεσή του ήταν να μεταδώσει τα μυστικά αυτής της αρχαίας τεχνογνωσίας στους ανθρώπους, ώστε να μπορούν να ανταποκριθούν στις προκλήσεις της σύγχρονης εποχής. Είναι μια yoga που απευθύνεται στον απλό άνθρωπο, που ζει μια καθημερινότητα μέσα στην κοινωνία, στον εργαζόμενο, τον πατέρα, τη μητέρα, τον έφηβο.

Η Kundalini Yoga ενεργοποιεί με ασφάλεια τις φυσικές πηγές μέσα μας ώστε να έχουμε υγεία και αρμονία σε σωματικό, νοητικό και πνευματικό επίπεδο.

Σεμινάρια

Η Συστημική Αναπαράσταση (Τι Είναι Συστημική Αναπαράστασηείναι μια διαδικασία που αποκαλύπτει τις κρυφές δυναμικές πίσω από οποιαδήποτε θέματα αντιμετωπίζουμε στη ζωή μας και τις σχέσεις μας, και φωτίζει τις λύσεις με τρόπο που επιτρέπει την πραγματική αλλαγή.

Όλα ξεκινάνε από την θέση που έχουμε επιλέξει

Μια θέση που άλλοτε μας δίνει δύναμη και άλλοτε δημιουργεί πρόβλημα στον εαυτό μας. 

 

Σεμινάρια

Η Ενοποίηση ανοίγει με έναν δυναμικό τρόπο στον καθένα τον δρόμο της δικής του συγχρονικότητας.

Εκεί δηλαδή που προσελκύει στη ζωή του, τα κατάλληλα γεγονότα, τους κατάλληλους ανθρώπους και καταστάσεις, που σταδιακά τον οδηγούν ακριβώς στο σημείο που επιθυμεί η ψυχή, μέσα στην πραγματική του αλήθεια
 Έτσι η ψυχή καταφέρνει σταδιακά να ενώνει τα χαμένα κομμάτια της και να υλοποιεί το θεΪκό της πλάνο.
Ένας αποτελεσματικός τρόπος για αυτό το όμορφο ταξίδι της υλοποίησης, είναι να συνδεθούμε με τη δόνηση της 

 

Σεμινάρια

Το Ρείκι είναι μια ενεργειακή μέθοδος από την Ιαπωνία που βοηθά στα ψυχοσωματικά προβλήματα, χρόνιες ασθένειες, νοητικές διαταραχές, κατάθλιψη, κακές συνήθειες και άλλα πολλά.

Επίσης, έχει ευεργετικά αποτελέσματα όπως σωματική ευεξία, χαλάρωση, νοητική ηρεμία, ανάπτυξη θετικών συναισθημάτων και σκέψεων, αισιοδοξία στην ζωή. Είναι μια εναλλακτική θεραπευτική τέχνη που χρησιμοποιεί το άγγιγμα των χεριών για να μεταβιβάσει την συμπαντική ζωτική ενέργεια. 

Επικοινωνήστε Μαζί μας

Xαρίστε στον εαυτό σας υγεία και μακροζωία γνωρίζοντας τα μυστικά αρχαίων ανατολικών μεθόδων μασάζ σε συνδυασμό με σύγχρονες τεχνικές αυτοθεραπείας.

Το Εργαστήρι εκμάθησης της τεχνικής Μασάζ Εαυτού - International Self Massage®, της Ειρήνης Τελίδου είναι ένα ενισχυμένο σύστημα για μασάζ εαυτού και αυτοθεραπείας, βασισμένο στο Αγιουρβέδικο και το Kινέζικο μασάζ Τuina, τη Ρεφλεξολογία, τα Trigger Points, τους Μεσημβρινούς και το Σιάτσου.

 

Σεμινάρια

θα ξεκινήσουμε το συναρπαστικό ταξίδι μας στο βασίλειο των φυτών σε ένα επίπεδο δονήσεων και συχνοτήτων ύπαρξης!

Θα μιλήσουμε για τα Ελληνικά Ανθοελιξήρια, φτιαγμένα από την ψυχή του τόπου μας, εξερευνώντας τα θαύματα που κάθε ένα φυτό από τα 26 έχει να μας προσφέρει για την συναισθηματική μας ισορροπία και την ψυχική μας γαλήνη, αυτήν την εποχή της μετάβασης!

 

Σεμινάρια

Ξεκλείδωσε το σώμα σου

Μια εύκολη και αποτελεσματική σειρά από "έξι ασκήσειςθεραπευτικού QiGong" τις οποίες μπορείς να κάνεις σε καθιστή, σε όρθια ή σε οκλαδόν στάση. Ουσιαστικά αυτή η σειρά ασκήσεων ανήκει στην μεγάλη κατηγορία "μεταφορά του Τσι". Οι κινήσεις είναι απλές για όλες τις ηλικίες, μπορούν να γίνουν σεοποιοδήποτε χώρο και τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά σε κάθε περίπτωση.

 

Σεμινάρια

Το σώμα μου μιλάει… Το ακούω;

Το σώμα μου μιλάει. Το ακούω; Έχετε συνειδητοποιήσει τι είναι αυτό που βλέπετε όταν κοιτάζετε τον καθρέφτη; Τι είναι αυτό που σας πάει παντού; Που δουλεύει ακατάπαυστα για να κάνετε κάθε μέρα ό, τι κάνετε; Το σώμα! Δύσκολα βλέπουμε όλοι αυτή την αλήθεια. Υπάρχει μια σύγχυση… Νομίζουμε πως ό, τι γίνεται, γίνεται από μόνο του. Και συνεχίζουμε να μην δίνουμε την σημασία που πρέπει στο ίδιο μας το σώμα. Στην φωνή του. Μέχρι που κάποια στιγμή αυτό αρχίζει και φωνάζει δυνατά με όποιο τρόπο μπορεί. Πονοκέφαλοι, ενοχλήσεις στο στομάχι, πρησμένη κοιλιά, παχυσαρκία και άλλα πολλά τα σημάδια.......