Print this page

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα μέχρι τα 7 μου χρόνια. Η συνέχεια με βρίσκει σε διάφορα μέρη της επαρχίας κοντά στην μητέρα φύση,την μεγαλύτερη δασκάλα. Από μικρό παιδί είχα μεγάλη ενσυναίσθηση.Ένιωθα τις ενέργειες που πλανώνταν στον χώρο. Τελειώνοντας το λύκειο σπούδασα την Σχολή Τουριστικών Επαγελμάτων.

Εργάστηκα για πολλά χρόνια στον τομέα του τουρισμού στην Αλόννησο, στην Ρόδο και στο Γαλαξείδι. Παράλληλα έγινα μητέρα δύο αγοριών! 

Η ζωή όμως είχε άλλα σχέδια και ξαφνικά, μετά από προσωπικό μου πρόβλημα,βρέθηκα να κάνω βουτιά στον κόσμο των εναλλακτικών θεραπειών.

Ξεκίνησα να σπουδάζω στην NHS τα ΑΝΘΟΪΑΜΑΤΑ BACH και κατόπιν την ΡΕΦΛΕΞΟΛΟΓΙΑ και την ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ , μένοντας έκθαμβη από τα εντυπωσιακά αποτελέσματά τους , πρώτα σε μένα την ίδια και έπειτα στους άλλους!

 

 

Στο ενδιάμεσο μυήθηκα στο ΡΕΪΚΙ και άρχισα να ανακαλύπτω τον εαυτό μου.

Διάβασα , αναρωτήθηκα , έψαξα , αντάμωσα με εκπληκτικούς δασκάλους! Ασχολήθηκα με τον διαλογισμό, την ύπνωση , τις αναδρομές , την συστημική αναπαράσταση , το εκρεμμές , το φενγκ σούι κ.α.

Συμμετείχα εθελοντικά ως χειρομαλάκτης στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας δυο φορές καθώς και στον ημιμαραθώνιο,στον αγώνα δρόμου Δόλιχος και στο Danaon Cup όπου παρακολούθησα συγχρόνως σεμινάριο Ιπποκρατικής Ανάτριψης.

Συντονίστηκα με το σύστημα ενθύμησης και θεραπείας ΡΟΗΖΩΝ.

Παρακολούθησα τα σεμινάρια του THETA HEALING.

Συνεχίζω καθημερινά να ρέω στο υπέροχο ποτάμι της δικής μου ψυχής , ευγνωμονώντας το σύμπαν για τα δώρα και τα μαθήματα που μου φέρνει!Θεωρώ ότι η ΑΓΑΠΗ είναι ο σκοπός της ζωής μας και η θεραπεία των πάντων!

Πιστοποιήσεις:

  • AΝΘΟΪΑΜΑΤΑ BACH 2013-14 στην ΝHS
  • ΡΕΦΛΕΞΟΛΟΓΙΑ 2014-16 στην ΝHS
  • ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ 2014-17 στην NHS
  • USUI REIKI MASTER από την Νατάσσα και τον Δημήτρη Γαλάνη
  • THETAHEALING Βασικό επίπεδο, Προχωρημένο επίπεδο , Υλοποίηση και Αφθονία , Συντροφικές Ψυχές από την Μαρία Τελίδου

 

 

Δέσποινα Χατζηδημητρίου

Ομοιοπαθητικός - Ρεφλεξολόγος

Για ατομικές συνεδρίες επικοινωνήστε:

Τηλ: 2130441735 - 6934164221

Email : depy75@hotmail.com

Επικοινωνήστε Μαζί μας

Seminars - Events

Read 4792 times
Rate this item
(0 votes)

Latest from VaiosPanagiota

Related items