Print this page

Σεξουαλική ενέργεια - η δημιουργική δύναμη μέσα μου Κρήτη 23/9/2017

Αναγέννηση Νου Σώματος Ψυχής
Βιωματικά σεμινάρια Αυτοεξέλιξης 
“Εκδηλώνω την Δημιουργική μου Δύναμη με Ισορροπία”
Κρήτη 23/9/2017


Αρσενική και Θηλυκή ενέργεια, η ένωση με ισορροπία μέσα μας, είναι η δημιουργική δύναμη της υλοποίησης γύρω μας.
Ανακαλύπτουμε και συνδεόμαστε με την δημιουργική μας πλευρά!
Σε αυτό το σεμινάριο  αναγνωρίζουμε και αποδεχόμαστε τις ποιότητες του εαυτού μας, που είναι υπεύθυνες για όσα δημιουργούμε μέσα στην ζωή μας (οικογένεια, συντροφικότητα, εργασία, πνευματικότητα). 
Θέματα που αφορούν την συντροφικότητα, την εργασία, την δημιουργική έκφραση, την σχέση με τον εαυτό μας και το άλλο φύλο.
Εμπλοκές και τραύματα από την παιδική μας ηλικία, που αφορούν συστήματα πεποιθήσεων της κοινωνίας, αλλά και συμπεριφορές των γονιών, σχετικά με τις απόψεις τους για την σεξουαλικότητα. Όλα αυτά μας οδηγούν στην ανάγκη του ελέγχου για ασφάλεια και προστασία. Κανείς δεν μας μαθαίνει την αποδοχή, την ευθύνη και την αναγνώριση του εαυτού μας έτσι ακριβώς όπως είναι!


Ας ρωτήσει ο καθένας τον εαυτό του με ποιον τρόπο διαχειρίζεται την σεξουαλική του ενέργεια
-Αναγνωρίζω τις προσωπικές μου ανάγκες; Τις αποδέχομαι; Τις ικανοποιώ;
-Είναι η σχέση μου με τους ανθρώπους γύρω μου, αληθινή από καρδιάς, ή τους χειραγωγώ και με χειραγωγούν;
-Θέλω συνεχώς να περνάει το δικό μου, αδιαφορώντας για τις ανάγκες του άλλου, σε ερωτικό, οικογενειακό, φιλικό, εργασιακό επίπεδο; 
-Με ποιον τρόπο χρησιμοποιώ την δημιουργική μου δύναμη;
-Τι ζητώ από μια σχέση, τι πραγματικά θέλω, τι δίνω και τι παίρνω; 
-Μέσα στην ζωή μου είμαι ο δυνατός, ο αδύναμος, το θύμα ή ο θύτης;


Αυτό που χρειάζεται να κάνουμε είναι να παρατηρούμε όλα όσα δημιουργούμε στην ζωή μας, αυτούς που προσελκύουμε και τι έχουν να μας διδάξουν. Έτσι γινόμαστε πιο συνειδητοί και χρησιμοποιούμε την ενέργεια μας δημιουργικά με χρησιμότητα, όφελος ατομικό και συλλογικό. 
Μαζί λοιπόν, θα εργαστούμε
με τα περιοριστικά προγράμματα και τις αρνητικές πεποιθήσεις, του υποσυνείδητου νου μέσα από ασκήσεις κβαντικής, νοητικές ασκήσεις στα κύματα Θήτα αλλά και σωματικές ασκήσεις. Γιατί το μυαλό είναι το 5% του συνειδητού νου ενώ το σώμα είναι το 95% του υποσυνείδητου νου, που ελέγχει αυτόματα, την λειτουργία των σκέψεων, των συναισθημάτων και των συμπεριφορών μας. 


• Συντροφικότητα, υγιείς σχέσεις 
• Εξισορρόπηση και ένωση της αρσενικής με την θηλυκή Αρχή μέσα μας! 
• Αρμονική διαχείριση της Σεξουαλικής μας ενέργειας. 
• Σύνδεση με τη χαρά της ζωής
• Ποια είναι η σχέση με τον εαυτό μας, με την οικογένεια μας, με την κοινωνία. 
• Ενεργοποίηση και σύνδεση με την δημιουργική μας δύναμη. Αναπαραγωγικό σύστημα 2ο ενεργειακό Ιερό κέντρο Χάρα
• Άσκηση στο φυσικό σώμα ισορροπία αριστερής και δεξιάς πλευράς
• Ασκήσεις αμφιπλευρικότητας και δράσης. 


Κάθε φορά που εκδηλώνουμε με ισορροπία, την δημιουργική μας δύναμη, μέσα στην εργασία και στις σχέσεις μας, εκφράζοντας τα συναισθήματα που νιώθουμε, και την πραγματική μας φύση. Τότε αναπτύσσουμε τον εαυτό μας, πρώτα σε ατομικό και στη συνέχεια σε συλλογικό επίπεδο. 
Η αποδοχή μας οδηγεί αυτόματα στην ανάληψη της ευθύνης για όσα έχουμε δημιουργήσει και ζούμε, κάτι που μας τοποθετεί μέσα στην δύναμη μας. Καθώς αναλαμβάνουμε την ευθύνη είμαστε ικανοί να αλλάξουμε την πραγματικότητα που δεν μας ικανοποιεί.
Σταματάμε να έχουμε την ανάγκη να απολογούμαστε για αυτό που είμαστε, να αναζητάμε την επιβεβαίωση από τους άλλους και κυρίως να πρέπει να αποδείξουμε πως έχουμε δίκιο για αυτά που λέμε ή για αυτά που κάνουμε. 
Βασικός μας στόχος: η αποδοχή του εαυτού μας, η υγιής συντροφική σχέση και η εξισσορόπηση της σεξουαλικής ενέργειας που εκδηλώνεται ως δημιουργική δύναμη στη ζωή μας (οικογένεια, συντροφικότητα, εργασία, πνευματικότητα).


Εδώ ξεκινάει η προσωπική μας μεταμόρφωση…


• Όταν αποδεχόμαστε τον εαυτό μας και χαιρόμαστε την αισθησιακή μας φύση, τότε τα κύτταρα μας συνδέονται με την χαρά και γιορτάζουν την ζωή! 
• Όταν το φύλο που μας χαρακτηρίζει (αρσενικό ή θηλυκό), βρίσκει έκφραση με ισορροπία, τότε συντονιζόμαστε με την ιερή ένωσή μέσα μας.
• Όταν μοιραζόμαστε την ζωή με τον/την σύντροφο μας έχοντας σεβασμό και αποδοχή στην καθημερινότητα μας, τότε βιώνουμε την απόλυτη ένωση σε όλα τα επίπεδα του εαυτού μας!
• Όταν απολαμβάνουμε χωρίς ενοχές όλα όσα ικανοποιούν τις αισθήσεις μας, με σεβασμό προς τον εαυτό μας και τους ανθρώπους γύρω, τότε συνδεόμαστε με την αλήθεια μας!
• Όταν δημιουργούμε αυτό που επιθυμούμε στη ζωή μας, ζώντας την κάθε στιγμή με ευγνωμοσύνη, τότε είμαστε στο παρόν και γιορτάζουμε τον εαυτό μας! 
• Όταν απολαμβάνουμε το φαγητό μας, χορεύουμε, εκφράζουμε την καλλιτεχνική μας φύση με όποιον τρόπο αισθανθούμε, τότε ικανοποιούμε τις ανάγκες μας και θρέφουμε τον εαυτό μας με αγάπη. 
• Όταν παίζουμε και γελάμε, τότε συνδεόμαστε και φροντίζουμε το εσωτερικό μας παιδί, υπενθυμίζοντας του, πως η ζωή είναι όμορφη, γεμάτη ανακαλύψεις και απολαύσεις.


Απλά χρειάζεται να είμαστε ο εαυτός μας, με σεβασμό και τιμή προς όλα τα πλάσματα της δημιουργίας! Ενώνοντας τον Νου με το Σώμα και την ψυχή φέρνουμε στην ζωή μας, τα κάλλιστα αποτελέσματα για το εαυτό μας. 


“Όταν το Φως Ανθίζει Μυρίζει Αγάπη”

Εισηγητές: Βάιος Κουγιούτας – Παναγιώτα Τζιτζίκου


Σας περιμένουμενα μοιραστούμε, να αλληλεπιδράσουμε και να γευτούμε την χαρά της ζωής!


Ημερομηνία Διεξαγωγής Σεμιναρίου : 
Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017 / 11:00 έως 19:00
Τόπος διεξαγωγής: Αθηνάς 5 Ηράκλειο Κρήτης 

Πληροφορίες & Δηλώσεις Συμμετοχής: Τηλ: 6979512131 – 6972499214
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


http://www.ypernoisis.gr/natural-iealing/soul-rebirth


Copyright 2014-21  – Αναγέννηση Νου-Σώματος-Ψυχής

 

300
aura spray θηλυκής αρχής στοχευμένη υλοποίηση
aura spray αρσενικής αρχής
aura spray η αγάπη είναι η αρχή των πάντων

Read 3542 times

Latest from VaiosPanagiota

Related items