Print this page

Γαζία το ανθοελιξήριο που μας οδηγεί από το Εγώ στο Εμείς

Written by 

Γαζία το ανθοελιξήριο που μας οδηγεί από το Εγώ στο Εμείς

acacia farnesiana

Το ανθοελιξήριο της Γαζίας μας βάζει στην συλλογική συνείδηση, ώστε να εμποτιστούν οι σκέψεις και οι πράξεις μας με την ιδέα της ολότητας.
Υπογραμμίζει μέσα μας την σημασία του να ζούμε γνωρίζοντας ότι όλοι είμαστε αλληλένδετοι και ότι η εξέλιξή μας εξαρτάται από αυτό.

Ας συνδεθούμε με έναν βαθύ τρόπο της καρδιάς, αισθανόμενοι την Μητέρα Γή, αισθανόμενοι την ενέργεια του Νερού, του Αέρα, της Φωτιάς και το δίκτυο που ενώνει τα πάντα. Από το Εγώ στο Εμείς, χωρίς να χάνει κανείς την μοναδικότητα και την ατομικότητα του, απλά προσθέτοντας και την δική του ακτίνα φωτός συνειδητά στο σύνολο.

Το φυτό που εκφράζει την ολότητα, από το Εγώ στο Εμείς!
Αισθάνομαι ότι αυτήν την συνείδηση καλούμαστε όλοι να βρούμε μέσα μας και να εκπέμπουμε.
Φέρτε στο νού σας τα υπέροχα αυτά δέντρα, μυρωμένα, στολισμένα με αιθέρια λουλούδια με το χρώμα της ψυχής, το κίτρινο, που σκορπούν μεθυστικό άρωμα και ντελικάτη δόνηση παντού!

Μας βοηθά να βγούμε από την θλίψη της μοναξιάς και να χαρούμε την ύπαρξη και την συμβολή μας στο σύνολο ως μέρος μια ενότητας.

Σε περιπτώσεις μοναχικών ανθρώπων που δεν ξέρουν πώς να χαρούν την ανταλλαγή ενέργειας με τους άλλους, που έχουν προβλήματα με τις ανθρώπινες σχέσεις και έχουν την τάση να κλείνονται στον εαυτό τους, βιώνοντας την παγερή αίσθηση της μοναξιάς.

Είναι ευεργετικό σε ανθρώπους που έχουν την τάση να κάνουν τα πάντα οι ίδιοι, που είναι συγκεντρωτικοί φοβούμενοι να μοιράσουν αρμοδιότητες και ευθύνες σε άλλους. Έχοντας την άποψη ότι εκείνοι τα κάνουν καλύτερα από τους άλλους, με αποτέλεσμα την υπέρμετρη κούραση και εξάντλησή τους. Χρησιμοποιείται σε περιπτώσεις εγωιστικής ή εγωκεντρικής συμπεριφοράς, όπου με το ανθοελιξήριο αυτό μπαίνει το αίσθημα της μαλακότητας στην ιδιοσυγκρασία του ατόμου και της απόλαυσης της παρέας των άλλων.

Για να κρατηθεί μία δόνηση σε ισορροπία στο συλλογικό, θα πρέπει να είμαστε συνειδητοί στο τι ενέργειες υλοποιούμε κάθε στιγμή. Εάν επιτρέπουμε σε ενέργειες όπως το άγχος και ο φόβος να γεμίζουν την ύπαρξή μας, τότε ως ξενιστές, αναπαράγουμε και υλοποιούμε γύρω μας αυτές τις ενέργειες.
Όλοι μαζί, όπως το άνθος της Γαζίας που αποτελείται από εκατοντάδες ίνες, σε μία σφαίρα, σε μία ολότητα, θα κρατήσουμε την ενέργεια στο συλλογικό επίπεδο, στην συνείδηση της Δύναμης, της Αλήθειας, της Αγάπης, της Χαράς, της Ενότητας, της Γαλήνης.
Μόνο έτσι μπορεί να γίνει. Μόνο έτσι ότι δεν είναι συμβατό, θα καταρρεύσει.
Εντός ή εκτός Ελλάδος!

Ειρήνη Δελημήτρου δείτε εδώ το βιογραφικό
Ολιστική Βοτανοθεραπεία - Ανθοθεραπεία
Τηλ. επικ. 6988602000
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Read 4053 times
Rate this item
(0 votes)

Latest from VaiosPanagiota